Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

249 Şehide Hatıra Ormanı

15 Temmuz Şehitleri Anma,

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Ayvacık’ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Sergisi’nin açılışının ardından bugün de Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturulacak.

249 şehit ve binlerce gazinin olduğu 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Bu hain darbe girişiminin yıldönümünde Çanakkale Valiliği tarafından hazırlanan etkinliklerin yanı sıra ilçelerde de 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için farklı programlar gerçekleştiriliyor.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER SERGİSİ

Bu kapsamda Ayvacık Belediyesi önceki gün Belediye Düğün Salonunda Ayvacık Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Sergisi açıldı. Serginin açılış törenine Ayvacık Kaymakamı Hakan Hakyemez, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Sahil Güvenlik Komutanı Serkan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kahraman Şık, Milli Eğitim Şube Müdürü Tayfun Aksoy, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

AYVACIK’A DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ HATIRA ORMANI

Ayvacık Belediyesi bugün gerçekleştireceği programla ise 15 Temmuz hain darbe girişiminde Şehit düşen 249 Demokrasi Şehidi anısına Çanakkale-İzmir asfaltı Ayvacık ilçesi çevre yolu üzerine hatıra ormanı oluşturmak için Cuma namazı çıkışında 249 adet fidan dikimi gerçekleştirilecek. Hatıra Ormanı törenine vatandaşlar için Ayvacık Belediye Başkanlığı önünden otobüsler kaldırılacak.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech