Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Plaj saçları doğallık rüzgârı estiriyor

Deniz sezonunu açtığımıza göre

Deniz sezonunu açtığımıza göre bir denizkızı doğallığında taşıyacağımız saçlarımız için bilgilenmeye ne dersiniz?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte plajlarda 2017 saç modası kadınların gündeminde yer almaya başladı. Bu sene plajlarda güneşlenirken, sahilde keyifli vakit geçirirken, salaş örgülerin, çift topuzların, doğal okyanus dalgalarının ve tüylü saç aksesuarlarının sıkça görülecek.

Uçuşan renkli tüyler

Yaz ruhuna uygun bu yılın en yeni trend aksesuarı renkli saç tüyleri oldu. Bu yaz, rengârenk saç tüyleri eğlenceli kişiliğinizi ve yazın sıcaklığını saçlarınıza taşıyacak. Salaş örgü ve topuz modellerini de renklendiren saç tüylerini ince örgülerle daha da ön plana çıkarabilirsiniz.

Çift topuzla desteğiyle daha hacimli saçlar

Dağınık biçimde her iki yandan eşit derecede toplanmış topuzlar bu yılın yeni trendlerinden biri. Hem salaş hem de sevimli bir hava veren bu topuzları yüksek veya alçak yapabilirsiniz. Ayrıca saç aksesuarlarıyla da hareketlendirmek mümkün. Daha hacimli görünen saçlar için ikili topuz saç modelinde topuzunu gevşek toplamanız bırakılan saç tutamlarının da daha yoğun görünmesini sağlayacaktır.

Güneş ışıltısının saçlara yansıdığı yaz aylarının vazgeçilmez modellerinden biri de yarım topuz saçlar! Bu sene de plajlarda nemli saçların doğal görünümüne uygun yarım topuz saç modeli popülerliğini sürdürüyor. Bu saç biçimi sadece plaj için değil, aynı zamanda havuz partileri için de iyi bir seçenek.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech