Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cinnet geçiren esnaf ortalığı havaya uçuruyordu

Barbaros Mahallesi Setboyu Caddesi’nde

Barbaros Mahallesi Setboyu Caddesi’nde fastfood işletmecisi H.K. bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet geçirmesi sonucunda ortalığı birbirine kattı.

Dükkân içindeki malzemeleri sokağa atan, tüpleri gazını açarak patlatmak ile etrafı tehdit eden H.K.’yı kolluk kuvvetleri uzun uğralar sonucunda sakinleştirerek Çanakkale Emniyeti’ne götürdü.

Belediye Pazar Alanı’nın yanında yer alan Setboyu Caddesi üzerinde fastfood dükkanı işleten H.K. bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet geçirdi. Dükkân içerisinde başlayan olaylar dışarıya sıçradı. Dükkânının camlarını kırmaya başlayan esnaf, dükkanda eline ne geçtiyse dışarıya fırlatmaya başladı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polisler geldi. H.K. polislerin gelmesinin ardından dükkândaki tüpleri sokağa çıkarak patlatmak ile tehdit etti. Çevredekilerin can güvenliğinin tehdit edilmesinden tedirgin olan kolluk kuvvetleri caddeyi trafiğe kapadı, iş yerinin elektriğini kesti. Alınan güvenlik tedbirlerinin ardından olay mahalline itfaiye ve ambulans ekipleri çağırıldı. Bu sırada dükkânda bulunan bir kişi gazdan etkilendiği gerekçesiyle ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesinde kaldırıldı. 1 saate yakın süren ikna çabalarının ardından cinnet geçiren esnaf dükkândan çıkartılarak sorgusu alınmak üzere Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma polisler tarafından sürdürülüyor.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech