Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk Projenin Saha Çalışmalarına Başlandı

Güney Marmara’nın ilk Ur-Ge

Güney Marmara’nın ilk Ur-Ge projesini çalışmaları kapsamında saha ziyaretleri başladı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası haber bültenine göre; Oda tarafından yürütülen ve Ekonomi Bakanlığı “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE)” programı tarafından desteklenen ve bölgenin ilk UR-GE projesi olan “Hazır Paketlenmiş Gıda Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi” projesinin İhtiyaç Analizi çalışmaları kapsamında firma ziyaretlerine başlandı.

Çanakkale ziyaretlerinde ilk olarak Yakşi Su ve Deniz Ürünleri, İda Bahçe Organik Yaşam, Dardanel ve Tunç Müşavirlik Gıda firmaları ile Balıkesir’de yer alan firmalar ziyaret edildi.

Proje hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal “Gıda değer zincirinde Çanakkale ve Balıkesir’de faaliyet gösteren 35 firmayı kapsayan projemizin ilk aşaması olan İhtiyaç Analizi için saha çalışmaları için firma ziyaretlerine başladık. 21 Temmuz’a kadar sürecek saha çalışmalarından sonra firma ve bölge bazında raporlar hazırlanacak. Bu raporlar 3 yıl sürecek UR-GE projemizde firmalarımız tarafından talep edilen ihtiyaçlar doğrultusunda yol haritamızı oluşturacak. Projemize dahil olmak ve bilgi almak isteyen firmalarımız 21 Temmuz’a kadar Odamıza başvurabilir.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech