Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem ucuz hem sağlıklı

Hem cildiniz hem de

Hem cildiniz hem de saçınız için oldukça faydalı olan zeytinyağı sabunu zeytin meyvesinden elde edilen mucizevî bir sabun. Üstelik hem ucuz hem de sağlıklı… Çanakkale’nin hemen her yerinde ulaşabileceğiniz bu sabunlar, kendine has hafif ve ferahlatıcı kokuya sahip…

Çanakkale’nin zeytinyağı sabunu çok eskiden bu yana kadınların saç ve cilt güzelliği için kullandıkları doğal bir çözüm. Kendine has hafif ve ferahlatıcı kokuya sahip sabun, içerdiği E vitamini ile de hem cildinizi hem saçınızı besler.

ZEYTİNYAĞI SABUNUNUN SAÇA FAYDALARI

Saça doğal bir yumuşaklık veren bu sabun aynı zamanda saçınızın parlak bir görünüme sahip olmasına da yardımcı olur. Ben saçımı zeytinyağlı sabun ile yıkadım ama saçım çok sertleşti diyenler olacaktır. Saçınız ilk tepki olarak buna direk karşılık vermeyecektir. Fakat ısrarla kullanmaya devam ederseniz sonunda dökülmeyen, sağlıklı, canlı ve yumuşacık saçlara sahip olacaksınız. Yine saça canlılık ve yumuşaklık veren elma sirkesiyle kullanırsanız daha hızlı bir şekilde yumuşacık canlı saçlara ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda saçınızın beslenerek daha sağlıklı ve daha hızlı uzamasında da yardımcı olur. Şampuanlardaki gibi içinde kimyasal bulunmadığı için zeytinyağlı sabunları bebeklerde güvenle kullanabilirsiniz. Hatta saç hücreleriniz hâlâ hayattaysa dökülen kısımlarda yeniden saç hücrelerinizi hayata geçirerek saçınızda gürleşme bile sağlayacaktır.

Aktar Kamuran Burcu; “Assos’ta yapılan zeytinyağı sabunumuz cildi besler, parlaklık verir. Yüzde yüz doğaldır. Dışarıdan satın alınan duş jelleri ve sabunların ne kadar katkı maddeleri ile dolu olduğunu hepimiz biliyoruz. Yanlış kullanılan ürünler cilt kanserine kadar varan ciddi sorunlara yol açar, üstelik maliyeti yüksektir. Oysa zeytinyağı sabununu hemen her yerde bulabileceğimiz gibi oldukça da ucuzdur.  Ayrıca bıttım bitkisinden elde edilen ve Mardin de yapılan Bıttım sabunları da saç dökülmesine, saçın canlanmasına, koltuk ve parmak aralarında olan kaşıntılara çok iyi gelir” dedi.

ZEYTİNYAĞI SABUNUNUN CİLDE FAYDALARI

Egzama ve deri hastalıklarının da iyileştiricisi olarak bilinen zeytinyağı sabunu doğanın tüm gücünü sunuyor. Eski kadınların ışıl ışıl parlayan, küçük gözenekli, kırışıksız ciltlere sahip olmalarının nedeninin doğal sabunlar olduğu düşünülüyor. Aşırı kimyasal içeren kozmetik malzemesi kullanımı, stresli hayat, yanlış beslenme, şeker, sigara ve alkol tüketimi gibi faktörler; cildimizin daha çabuk yıpranmasına sebep oluyor. İşte bu hızlı yaşlanmayı ve deformeyi önlemek için asırlardır şifa amaçlı kullanılan zeytinyağı sabunu sayesinde cildimize hak ettiği bakımı kolay ve ucuz bir yolla sunabilirsiniz. Zeytinyağı sabunu ile sivilce ve izlerini yok edebilirsiniz. Cilt için faydalı olan E,D ve K vitaminleri içeren zeytinyağı sabunu cilt üzerinde iyileştirici etkiler göstererek, sivilceleri zaman içinde yok eder ve iri gözeneklerinde ufalmasını sağlar. Zeytinyağı sabununu bütün aktarlarda ve semt pazarlarında bulabilirsiniz.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech