Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rally Troia Avcı-Gücemez’in

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çanakkale Belediyesi katkıları ile düzenlenen Rally Troia‘da kazanan Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibinin zaferi ile sona erdi.

BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı’nın Skoda Fabia R5 ile ikinci sırada tamamladığı 3 günlük zorlu rallinin üçüncüsü yine aynı takımdan Uğur Soylu-Aras Dinçer elde etti. Yarışa Gürcistan’dan katılan Plamen Staykov-David Kvaratshelia ekibinin dördüncülüğü ile tamamlanan rallide beşinciliği elde eden Ahmet Burkay-Burak Akçay ekibi aynı zamanda iki çeker ve sınıf 4 birinciliğini de kazandı.

Rallinin Sınıf 3 birincisi Renault Clio Ragnotti ile Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol, Sınıf 5 birincisi Hyundai i20 Coupe ile Bulgar ekip Denis Stanchovski-Mladen Karchev oldular. Rallinin genç pilotlar birincisi Ford Motorsport takımından Emre Hasbay olurken, kadın co-pilotlar birincisi GP Garage My Team’den Nehir Yılmaz oldu.

Başarı sergileyen ekiplere kupaları Truva Atı önüne kurulan podyumda takdim edildi. Kupa törenin ardından ise Truva Otel’inde bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Sabih Can Durmuş

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech