Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Yıl Sardalye Bol

Havaların balık için iyi

Havaların balık için iyi gitmesi, Ramazan Bayramı sonrasında artması beklenen sardalye fiyatlarında değişiklik yaşatmadı. Sardalye tezgahtaki yerini 10 TL ile koruyor.
Ramazan dolayısıyla işleri durulan balıkçılar, satışlarının hızlanması için yapmak için bayramın geçmesini bekliyordu. Izgara sezonun gelmesiyle özellikle hafta sonlarında artış yaşanması beklenen balıklar Ramazan Bayramı’nın ardından beklenen fiyat artışını yaşamadı. Balıkçılar tarafından bayram sonrası 2 katı fiyata çıkacağı düşünülen sardalyenin fiyatı aynı kaldı. Havaların balık için çok iyi gitmesi ve tam mevsimi olması sebebiyle fazla çıkan sardalye fiyatın yükselmesini de engelledi.
Murat Taş
Sardalye fazla geliyor. Havalar çok güzel sardalye fazla çıkıyor. Biraz hava esse balık yine pahalı olur, şu an deniz durgun. Fiyatların artışını bekliyorduk, balığın fazla olması nedeniyle yine 10 liradan satış yapmaya devam ediyoruz. Fiyat şu an için aynı. Bugün biraz yüksek gidecek gibiydi ama yine 10 liradan veriyoruz, pazarda olduğumuz için.
Sami Karayel
Fiyatlar normal, sardalye bu sene çok bol. Önceki yıllara oranla daha çok sardalya çıkarıyoruz.Zaten tam da mevsimi. Geçtiğimiz yıllarda 20 liraya bile sattığımız olmuştu. Bayramdan önce de 7 ve 10 lira arasında değişiyordu fiyatı. Yine 10 liradan veriyoruz. Bundan sonra 10 liradan aşağıya düşmez sardalyenin fiyatı. 10-15 lira arasında değişir.
Nurettin Ürper
Pazarda sardalye fiyatları artmaz. Bu sene sardalye çok. Havanın balık için çok iyi gitmesiyle sardalye fazla çıkarıyoruz. Dükkanlarda maliyete bağlı olarak fiyatı daha fazla. 3 gündür 15 liradan sardalye satışı yapılıyor. Bizde fiyatı 10 lira. Ama biz bir gün buradayız, satmamız gerekiyor. Dükkanların böyle bir sorunu yok. Masrafları da çok olunca fiyatlar yüksek.
Hikmet Zeybel
Sardalyenin tam zamanı, ayları geldi. Mayıs, haziran, temmuz sardalye çok çıkıyor, bu yıl daha fazla. Genelde ızgara için tercih ediliyor. Fiyatları aşağı yukarı aynı şekilde ilerler. Havalar güzel sardalye da daha çok. Bollaştı. Şu an satış fiyatı 10 lira, böyle de kalacağını düşünüyoruz.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech