Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FETÖ tartışması hız kesmiyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın adalet yürüyüşü noktasındaki eleştirilerine; “Bana FETÖ’cü diyenler aynaya bakarlarsa kim FETÖ’cü”görürler” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Korolar Festivali Tanıtım toplantısının ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Amerika’ya giden ve bir sürede orada kalan Başkan Gökhan Belediye Başkanlarının ancak izin alarak yurt dışına çıkabilmelerini eleştirerek;  “Almanya’da bizim cumhurbaşkanımızın kendi halkına seslenmesine izin verilmemesi ne kadar acı ise belediye başkanlarının yurt dışına çıkışlarının izne tabi olması o kadar acıdır. Üçüncü kere de ancak izin alabildim onu da CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısının araya girmesiyle aldım. Biz işte bunlar için adalet diyoruz” dedi.

“KURAN’IN TÜRKÇE MEALİNİ ÖĞRETİN”

Yurt dışındaki izlenimlerini de gazetecilerle paylaşan Başkan Gökhan; “San Francisco’ da sokaklarda robotlar geziyor. Teknoloji ile devleşenler yavaş yavaş gelişemeyen ülkeleri yutuyor. Bizim okullarımızda kuran kursları açılıyor, Atatürk posterleri kaldırılıyor.  Milli Eğitim ile dernekler protokol imzalıyor. Müfredatta şeriat anlatılıyor. Adalet için yürüyenlere de terörist deniliyor. İşte ben de adalet eksikliğine isyan etmek için yürüdüm. Yürüyüş devam edecek. Bıçak kemiğe dayandı. 16 Nisan’da hayır diyenler bloklandı.  Korkunun ecele faydası yok. Okullarda verilen kuran dersleri keşke Türkçe okutulsa, kuranı kerimin Türkçe meali çocuklara öğretilse” dedi.

“AYNAYA BAKIN”

Milletvekili Muharrem Erkek’in gündeme getirdiği fesleğenli fotoğrafın ardından AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın, yurtdışında olan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın makamına fesleğen gönderdiği ortaya çıktı. CHP’li Belediye Başkanlarının katıldığı adalet yürüyüşünü ‘FETÖ, PKK gibi terör örgütlerine destek veriyorlar’ ifadesi ile eleştiren İl Başkanı Karadağ’a da Belediye Meclis Toplantısında cevap vereceğini dile getiren Başkan Gökhan;  “ Bizlere FETÖ’cü diyenler aynaya bakarlarsa FETÖ’cü kimmiş görürler. Çanakkale’de FETÖ ile irtibatlı siyasi İl Başkanı da var! FETÖ ile hiç yan yana görmediniz, bizi FETÖ’cüler ile hiç yan yana görmediniz. Bu noktada Sayın AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’a meclis toplantısında cevap vereceğim. Çiçekli cevap vereceğim. Onu da ayrıca görüşeceğiz” dedi.

Dilek Akşen

 

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech