Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Yürüyüşü Engel Tanımıyor

Çanakkale CHP İl Başkanlığı

Çanakkale CHP İl Başkanlığı ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz’ün de destek verdiği Adalet Yürüyüşü devam ediyor.

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Ankara’dan başlayarak İstanbul’a devam eden Adalet Yürüyüşünde yapılan provokasyonlar üzerine yaptığı açıklamalarda; “15 yıldır İktidarın her çıkmaza girdiğinde çamur at izi kalsın anlayışına bir yenisi daha eklendi ve Düzce’de yaşanan yola gübre dökme ile yola kurşun bırakma olayı ile akıllarınca yürüyüşümüzü engellemeye çalışmaktadırlar. Bu olayda Düzce Halkını bir kenara koyuyoruz. Düzce’ye girdiğimizden çıktığımız ana kadar bize olan ilgilerini görmüş bulunuyoruz. Biz sadece Adalet için yürüyoruz ve hiçbir provokasyona gelmeyeceğiz” dedi.

“HİÇBİR PARTİ İÇİN DEĞİL, VATANDAŞIMIZ İÇİN”

Adalet Yürüyüşüne destek verenler içerisinde AK Parti’ye oy verenlerin de olduğunu ifade eden Milletvekili Öz; “Yürüyüşümüze destek her geçen gün artıyor ve AKP de görüyor ki bize tepki gösteren sayısı azalırken destek veren sayısı artıyor. Üstelik yanımıza gelenlere parti kimliklerini sormamamıza rağmen birçok kez biz AKP’ye oy verdik, referandumda evet verdik ama yürüyüşünüzde destekçiniz olacağız diyen vatandaşımız bizimle yürümektedir. Bu da yürüyüşümüzün gelecek kaygısı duyan herkesi etkilediğinin ve yarınlarda adalet ve güvence altında yaşamak isteyen herkesin demokratik tepkisi olduğunun göstergesidir. Gerçek adalet sağlandığında kazanan hiçbir parti değil, vatandaşımız ve ülkemiz olacaktır” dedi.

“NE BİTMEZ YOLMUŞ DİYE ENDİŞE DUYMAKTADIR”

Hedefin adaletli bir Türkiye olduğunu da görüşlerine ekleyen Milletvekili Öz; “Adalet yürüyüşümüzün yoluna engel çıktıkça artan desteği gören AKP, eminiz ki ne bitmez yolmuş endişesi duymaktadır ve eminiz ki çıkıp ey CHP, o yürüdüğünüz yolları ben yaptım diyecektir. Adalet Yürüyüşümüzün yolu Aydınlıktır. Yürüyüşümüzün amacı vatandaşımızın adalet güvencesi altında yaşama özgürlüğüdür. Bizim tek amacımız, Türkiye’de demokrasinin, özgürlüklerin, adilce yaşam hakkının, hukukun üstünlüğünün, ayrışmanın değil toplumsal birlikteliğimizin sağlanması içindir. Adaletli bir Türkiye içindir” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech