Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇDAŞ Milli Yüzücüleri Ağırlıyor

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF),

Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF), Açıksu Milli Takımı sporcularını belirlemek için kamp merkezi olarak İÇDAŞ Sporcu Evi’ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

İÇDAŞ Spor Kulübü, ülke çapında başarılı sporcular yetiştirmesinin yanı sıra kurduğu modern tesislerle de ilgi çekiyor. Türk sporunun hizmetine sunulan tesisler milli takımlarımıza kamp merkezi oluyor.

Çanakkale Karabiga’daki İÇDAŞ Sporcu Evi Kamp Merkezi, Yüzme Milli Takımı’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Açık Su Yüzme Milli Takım aday sporcularının 10 Haziran’da başlayan kamp çalışmaları devam ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Branşı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Önem, İÇDAŞ Sporcu Evi’nin standartlarına hayran kaldıklarını belirterek “Tesisler açık su milli takımımızın seçimleri için standartlarımıza uygun. Güzel ve kıymetli bir tesis kazandırılmış. Deniz de çalışmalarımız için uygun. Bu nedenle İÇDAŞ Sporcu Evi’ni kamp merkezi olarak seçtik” dedi.

Haluk Önem, Türkiye Açık Su Milli Takımı’nın aday sporcularının belirlemek için kamp yaptıklarını belirterek şöyle devam etti: “İÇDAŞ Sporcu Evi Kamp Merkezi’ne 60 sporcumuzla geldik. Aday kadromuzdan oluşan sporcularımızla birlikte 8 hoca ve 3 kişilik yardımcı teknik kadromuzla kampımızı sürdürüyoruz. Bir haftalık kondisyon kampının bitiminin ardından Çanakkale’de yapacağımız deneme yarışıyla çalışmayı bitirmeyi planladık.”

İÇDAŞ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Selma Tekin, milli takımı ağırlamaktan gurur duyduklarını belirtti. Selma Tekin “İÇDAŞ Spor’un Türk sporuna kazandırdığı tesislerimizde başarılı sporcuların yetişmesi bizleri mutlu ediyor. Milli takımımızın bizim tesislerimizde kamp yapıyor olmasından mutluyuz. En iyi şekilde misafir etmeye çalışıyoruz. Onların kupalar, madalyalar almasında bizim de katkımız olacaksa bize  ne mutlu” dedi.

Sporcular İÇDAŞ Sporcu Evi’ndeki kamp faaliyetlerini sürdürürken, belirlenen programa göre de Çanakkale’nin tarihi değerlerini de ziyaret ediyorlar. Çanakkale Şehitlik Abidesi, Çanakkale Kordon, Parion Antik Kenti sporcuların gezi noktaları arasında yer aldı.

Haber Merkezi

 

 

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech