Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkan Saylan Tesisleri’nde Bayram Trafiği

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde düzenlenen partilerin bayramlaşma törenleri için seçilen Türkan Saylan Sosyal Tesisleri, CHP ve Ak Parti İl Teşkilatları’na ev sahipliği yaptı. Karşılaşan partililer bayramlaşarak objektiflere birlikte poz verdi.

CHP Çanakkale Teşkilatı, Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşmak için bir araya geldi.

Bayramlaşmaya Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, CHP İl Başkanı Nejat Önder, Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, Kadın Kolları İl Başkanı Nuran Bingöl, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Erdem ve partililer katıldı.
İl Başkanı Nejat Önder yaptığı konuşmada şu sözleri söyledi: “Ramazan günleri birlik beraberlik ve kardeşliğin yaşandığı günler ama maalesef huzurlu bir bayram geçirdiğimizi söyleyemem hepimizin bildiği üzere terör devam ediyor, Orta Doğu karışık. Genel başkanımızın başlatmış olduğu bir adalet yürüyüşü söz konusudur. Sonuna kadar, hakkımızı alana kadar yürüyüş devam edecektir. Bu herkes için adalet isteyen bir yürüyüştür. Her ne kadar iktidar partisi tarafından eleştiriliyor olsa da kazanan biz olacağız.”
Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş ek olarak; “Bayramlar güzellikleri paylaşmak için ortaktır. Ama dertleri de paylaşmak lazım. Paylaştığımız sorunlar her geçen gün artıyor. Şimdi de adaletle ilgili ciddi kaygılarımız var. Referandumda içimize sindiremediğimiz bir sonuç çıktı. Ülkemiz sancılı bir dönem yaşıyor. En masum ve kimseye zararı olmayan bir çözüm olarak yürüyüş çözümünü gören genel başkanımız 10 gündür yollarda yürüyor. Bu meşru bir savunmadır. Biz adalet istiyoruz. Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatı olarak yola çıkacağız. Bayramın 2. Gününde Bolu’da başkanımızın yanında olacağız. ”dedi.

Saat 10.00 ile 11.00 arasında düzenlenen bayramlaşma töreninin hemen ardından aynı yer, Türkan Saylan Tesisleri’nde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Ak Parti İl Teşkilatı bayram programının yapılması CHP’liler ve Ak Partilileri bir araya getirdi. CHP İl Teşkilatının çıkışı sırasında içeriye giren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ve CHP İl yönetimi bayramlaşarak fotoğraf çektirdi.

Yıldız Sağlam


Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech