Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneşten Korunmanın Ucuz Yolu

Yaz aylarının gelmesi, sıcaklıkların

Yaz aylarının gelmesi, sıcaklıkların iyice artmasıyla birlikte güneşten korunmanın yolları aranır oldu. Bu yollardan biri de bol çeşitleriyle şapkalar. Şapkaların Pazar fiyatı ise mağazadakilere oranla daha ekonomik olduğundan vatandaşın tercihi oluyor.

Yağmurların ardından gelen yoğun hava sıcaklığı kıyafet tercihlerine de yansıyor. Yaz aylarında güneşten korunmanın yolu güneş kremleri ve şemsiyenin yanı sıra şapkadan da geçiyor. Mağazalardaki yüksek fiyatlı ürünlerin her zaman alternatifi olan pazarlar ise bu konuda da imdada yetişiyor. Pazarın tek şapkacısı, İsmail Güçlü işlerinin yoğun olmasından çok memnun olduğunu dile getirerek şu sözleri söylüyor: “Şu anda işlerimiz süper gidiyor. Sıcak havalarla beraber büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Hasır şapkadan kumaş şapkaya kadar yüzlerce çeşidimiz var. 8 liradan 25 liraya kadar şapka var. Çocuklardan büyüklere kadınlara ve erkeklere satış yapıyoruz. Mağaza fiyatlarına göre daha uygun fiyata çok çeşit sunduğumuz için tercih ediliyoruz. Yaz aylarıyla birlikte tezgahımız hiç boş kalmıyor. Pazarda benzer bir tezgah yok.”
Şapkaların fiyatları ise çocuk şapkalarıyla 8 TL den başlayarak, hasır, kepli ve kumaş olanlarla 25 TL’ye kadar çıkıyor.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech