Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hangi Burcun Annesisiniz?

Kendinizi nasıl bir anne

Kendinizi nasıl bir anne olarak tanımlıyorsunuz? Burcunuza göre nasıl bir anne olduğunuz hakkında daha çok bilgi sahibi olmak ve kafalınızdaki soruları cevaplamak istiyorsanız buyurun yazıyı okuyun…

Koç Burcu Anneleri: Koç burcu anneniz size her zaman zorluklara karşı asla yılmamanız gerektiğini öğütleyecektir. Cesur olup hayata karşı dimdik ayakta durabilmeyi, hiçbir şeyden korkmamayı öğütleyecektir. Koçların genel karakteristik özelliklerini büyük ölçüde yansıtır. Koç burcu kadınları sosyal hayatta çok aktif bir rol oynarlar.

Boğa Burcu Anneleri: Boğa burcu anneniz, sakin ve dingin bir mizaca sahiptir. Evlatlarına her daim güven duygusunu aşılar. Yaşamda kendinizi her konuda güvence altına alabilmeniz için size gerekli tüm imkanları sunar ve karşılığında sizden başarı bekler.

İkizler Burcu Anneleri: İkizler anneniz, sosyal bir kadın olduğundan sizinle konuşmaktan ve ortak hareket etmekten hoşlanacaktır. Hislerinizi ve sorunlarınızı annenizle paylaşmaktan korkmayın. O size tüm kalbiyle yardım edecektir. O, sizin dünyayı görmenizi ve her şeye şahit olmanızı ister.

Yengeç Burcu Anneleri: Yengeç burcu anneniz, yuvasına bağlı, kendini evi ve çocukları için feda eden, çocuklarına inanılmaz derecede düşkün bir kadındır. Yaşamınıza yön verebilmeniz için içinizdeki bilinç duygunuzu geliştirmeniz adına baskıda bulunarak sizi yönlendirmeye gayret gösterir. O, duygularıyla hareket etmeyi sever.

Aslan Burcu Anneleri: Aslan anneniz için, sizin hep en iyiye, en güzele, en yükseğe ulaşmanız için size her türlü desteği sunacaktır. Her zaman kaliteli bir yaşam sürmenizi arzular. Hayat tecrübelerinizi size uzun uzun anlatıp onun tecrübelerinden faydalanmanız için sizi yüreklendirecektir

Başak Burcu Anneleri: Başak anneniz için saflık ve doğallık çok önemli bir yere sahiptir. O, her zaman çocuklarının çalışkan, azimli ve sabırlı yetişmesini ister, hayata karşı her daim yürekli, cesur ve sağlam adımlarla geleceğe yol almalarını diler. Bir gaye peşinden azim ve kararlılıkla koşmanız için her türlü desteği sunar.

Terazi Burcu Anneleri: Sakin ve dingin yaradılışlı bu kadın çocuklarının da kendisi gibi sakin ve telaşsız olmaları için çabalar. Bilgili, kültürlü, elit bir insan olmanız için sizi yüreklendirir. Başarılarınızda da hatalarınızda da her zaman sizin yanınızda olduğunu size sezdirir. Canınızın neye sıkkın olduğunu hemen anlar ve sorununuz her ne ise sizinle birlikte çözüm yolları aramaya girişir

Akrep Burcu Anneleri:Bir Akrep anne için şu an yaşanılan zamanın hiçbir kıymeti yoktur. O, her daim geleceğe yönelik düşünür, planlarını yarınlara yönelik tasarlar. Evlatlarının durumlarını da geleceğe yönelik düşünür. Örneğin Akrep annenin çocuğu bugün çok başarılı işlere imza atıyorsa, herkes tarafından sevilen, takdir edilen bir çocuksa Akrep anne, gelecekte de çocuğunun çok iyi olacağını düşünür.

Yay Burcu Anneleri: Yay anneniz için, araştırma yapmak, dünyayı keşfetmek, bilime, bilgiye odaklı yaşamak, macera tutkusunu geliştirmek saygınlığın ve prestijin yegâne unsurlarıdır. Bu hem çocuklarının zihinsel becerilerini geliştirecek, hem de saygınlıklarını arttıracaktır. Araştırma yaptığınız her konu, sizde merak uyandıran bir keşif, uzağı hedefleyip bu yolda edindiğiniz en küçük tecrübe annenizi dünyanın en mutlu kadını yapmaya yetecektir.

Oğlak Burcu Anneleri: Oğlak anne çocuklarını erken yaşlardan itibaren disiplinli, çalışkan, sorumluluk duygusu gelişmiş birer birey olarak yetiştirir. Duygusallığa çok yakın olduğunu söylenemez. O, duygularını bir kenara iterek evlatlarının, hayatı en ince ayrıntısına kadar öğrenebilmeleri için kendini feda eder.

Kova Burcu Anneleri: Kova anneniz için sizin toplumsal yaşamla kuracağınız bağlar çok önemlidir. Sizin sosyal bir varlık olmanız için yeni arkadaşlık ilişkilerinize çok sıcak bakar. Özgürlüğüne düşkün bir kadın olduğundan sizin de bağımsızlığınıza her daim saygı duyacaktır.

Balık Burcu Anneleri: Tüm anneler gibi Balık annesi de sevgi doludur fakat duygularını açığa vurmaktan inanılmaz derecede keyif alır. Evladının saçının teli için tüm dünyayı yakabilecek güce ve kudrete sahiptir. Evladı haklı da olsa haksız da her zaman onun yanındadır onu ele güne karşı korur ve kollar. Çocuğuna ait küçücük bir eşyaya bile değişik anlamlar yükler, duygusallaşarak onu kutsallaştırır. Çocuğunun mutluluğu için kendinden bile vazgeçebilir. Bir Balık anne için çocuğu olmazsa olmaz tek insan gibidir.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech