Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Kadınlardan Geleneksel Osmanlı İftarı

AK Parti İl Kadın

AK Parti İl Kadın Kolları Esenler Mahalle teşkilatında yer sofrasında iftar yaptı, ramazan şerbetini sofradan eksik etmedi, iftar sonrasında Hacivat ve Karagöz oyunu izledi.

AK Parti İl Kadın Kolları Esenler Mahalle teşkilatı ilgi çekici bir etkinliğe imza attı. Çat Kapı iftarlar ile sürekli vatandaşlarla bir arada olan teşkilat üyeleri Osmanlının iftar geleneğini yaşatmak amacıyla Esenler Mahalle bürosunda geleneksel iftar programı gerçekleştirdiler.

Etkinliğe; İl Başkanı Yeşim Karadağ, İl Kadın Kolları Saime Çetin Aydoğan, İl Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yer sofralarında iftar yapan partililer geleneği birebir yaşatmak amacıyla Ramazan şerbetini de sofradan eksik etmedi, İftar programı sonrası Hacivat ve Karagöz oyunu da sahnelendi. Kadın kolları üyeleri tarafından sahnelenen oyun büyük beğeni topladı.

İftar programının ardından konuşma yapan İl Başkanı Karadağ, Bu güzel etkinlik için kadın kollarına teşekkür etti. Karadağ; “AK Parti teşkilatları olarak Ramazan ayının her gününü vatandaşlarımız ile bir arada geçiriyoruz, Bugünde kadın kollarımızın davetine icabet ettik, Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanımız Gülsüm Bulayır ve ekibinin emekleri ile hazırlanan bu etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduk, Bizler geleneklerimizi gelecek nesillere aktarmak ile mükellefiz, eğer aktaramazsak yozlaşırız ve kültürümüz yok olur, Kadın kolları üyelerimize emeklerinden dolayı bu güzel program için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech