Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanak Çömlek Pazardan

Yiyecek ve kıyafetin yanı

Yiyecek ve kıyafetin yanı sıra mutfak eşyaları da satılan pazarda bu tezgahlar hiç boş kalmıyor. 1TL ile 10 TL arasında değişen fiyatlarla satılan mutfak eşya tezgahları özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kıyafet ve gıdadan sonra mutfak eşyalarında da pazar cazip hale geldi. Mağaza ve benzeri yerlerde yüksek fiyatlara satılan ürünlerin daha düşük kalitede olanları alım gücü düşük olan vatandaşın imdadına yetişti. Mutfakta kullanılan ürünlerin alternatif malzemelerden üretilen ve aynı amaçla kullanılan benzerleri de uygun fiyatları sebebiyle tercih ediliyor.
Ekonominin ihtiyaç alımlarındaki belirleyiciliği gıdalar mutfak malzemelerine de yansıyor. Cuma pazarında açılan mutfak eşyası satan tezgahlar ise son günlerde özellikle kadınların uğrak noktası. Plastik kaplardan çatal bıçağa, tenceren cezveye kadar birçok ürünü burada bulan kadınlar tezgahların başını hiç boş bırakmıyor.
Ekonomikliği sebebiyle çeşit olanağını da arttıran bu tezgahlardaki ürünlerin fiyatları ise 1 TL’den 10 TL’ye kadar değişiklik gösteriyor. Eşyaların dayanıklılık süreleri tartışmaya açık bir konu.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech