Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Belediyeler, Başkanlarıyla Değil Çalışanlarıyla Vardır”

Gökçeada Belediyesi personeli iftar yemeğinde buluştu. Masa Masa dolaşarak personel ve aileleriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Belediye başkanlarıyla değil, her zaman çalışanlarıyla vardır.” diyerek 3 yıllık görev süresince belediyenin tüm başarılarında belediye çalışanlarının imzasının yer aldığını vurguladı.

Cuma akşamı Gökçeada Belediyesi personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ünal Çetin, 3 yıllık görevinde Gökçeada’nın geldiği noktaya vurgu yaparak bu başarıda imzası bulunan personele teşekkür etti. İftar programına aileleriyle birlikte katılan belediye çalışanlarının yanı sıra Belediye Başkanı Ünal Çetin eşi Mehtap Çetin ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Temel Dağlı eşi Kevser Dağlı ile birlikte katıldı.

“Belediye başkanlarıyla değil, her zaman çalışanlarıyla vardır.” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Ünal Çetin, “Bu akşam burada sizlerle bulunmaktan son derece mutluyum. Gelenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Çetin, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Ben daha öncesini bilmem. Benim bildiğim 3 yıl. 3 yıl içerisinde çalıştığım bütün arkadaşlarımla çocukları ve eşleri gurur duyabilirler. Çünkü Gökçada’da ihtiyacı olan sorunu olan bütün vatandaşlara maksimum derecede ulaşabilmek adına uğraş veren sizlersiniz. Bizler sadece elcileriz. Bizlere iletilenleri sizlere aktarıyoruz. Onlarla ilgilenen sizlersiniz.

Evet Gökçeada zor bir yer. Bu zorluklarla mücadele edenler de sizlersiniz. Her ne kadar Gökçeada bütün Türkiye’de olan kurumlar olsa da herkesin bildiği tek bir şey var; belediye… Şuana kadar yapılan bütün işleri burada sıralayıp gecen yılki gibi gösterme gereği duymadım.  Çünkü yapılan isler ortadadır. Ve bu yapılanların altında sizin imzanız vardır. Sizin başarınız vardır.

Yarin yine hepimiz için Gökçeada’da gün aynı şekilde doğacak. Ama bizden yani Gökçeada Belediyesi’nden adada yaşayanların çok ciddi beklentileri var. Beklentilere cevap vermek adına daha fazla efor sarf etmemiz gerekiyor. Çünkü hizmet verdiğimiz insanlar, bizim yakınlarımız, ablamız, abımız, amcamız. Onlara ulamsak ve onlara hizmet vermek bizleri son derece mutlu ediyor. Hepinizden Allah razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı ramazanlar, hayırlı bayramlar.”

Belediye Başkanı Çetin’in Eşi Mehtap Çetin’in de personel ile yakından ilgilendiği gözlemlenirken, Başkanın ise personelin çocuklarıyla özellikle ilgilenmesi dikkat çekti.

İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

Eylem Gözeldere

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech