Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dardanos Camping’de İftar Buluşması

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından organize edilen Dardanos Köyü iftar programı, Dardanos Camping’de düzenlendi.

Çanakkale Belediyesi haber bültenine göre; Dardanos Köyü’nde düzenlenen iftar programı Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, Belediye Meclis Üyeleri ve Dardanos Köyü sakinleri katılımı ile gerçekleştirildi.

ualar ile başlayan iftar programı keyifli bir sohbet ortamında geçerken, programda konuşan Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek; “Tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin. Bugün hep birlikte burada kardeşliğin birliğin dayanışmanın en güzel örneğini veriyoruz. Birlikte olmanın gücünü eski mahalle dostluğunun sıcaklığını hep birlikte yaşamanın keyfini tadıyoruz” dedi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarları, 14.06.2017 Çarşamba günü Maşatlık Mevkiinde yapılacak olan Fevzipaşa Mahallesi iftar programı ile son bulacak.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech