Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TDD Gençleri İş Başında

Geçtiğimiz hafta kutlanan Dünya

Geçtiğimiz hafta kutlanan Dünya Çevre Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Topluma Destek Derneği, bu hafta da 60. Yıl Parkı’nın temizliğini ve boyamasını yaptı.

 Şehir merkezinde yer alan fakat halkın yoğun kullanımından dolayı temizliği oldukça zor olan 60. Yıl Parkı’nı dernek gönüllüleri, hem temizledi hem de boyamasını yaptı. Park çevresinde yaşayan çevre sakinleri de çalışmaya destek verdi. Bu çalışma ile ilgili konuşan Topluma Destek Derneği Başkanı Kahraman Uzan, “Dernek olarak önem verdiğimiz konuların en başında eğitim ve çevre geliyor. Çevrenin korunması ve yaşatılması her yaş grubunun kendine görev edinmesi gereken konulardan biri. Biz de bu çalışmamızla topluma örnek olarak temiz çevre, temiz toplum anlayışını uygulamaya çalıştık. Bu anlamlı çalışma için ekibime çok teşekkür ediyorum.” dedi. Dernek Başkan Yardımcısı Onur Duran ise ” Bu etkinliği gerçekleştirme amacımız hem çevre kirliliğine farkındalık yaratmak hem de topluma küçük de olsa katkı sağlamaktı. Herkes şunun farkına varmalıdır ki bu Dünya hepimizin ve bu yüzden yaşadığımız çevreyi temiz tutmak her bireyin birincil görevi olmalıdır.” dedi.

Dernek genç gönüllülerinden olan Buğra Alp ise “Ben ve arkadaşlarım derneğimiz sayesinde bireyselden çıkıp ekip ile daha fazla kesime seslenme imkanı bulduk. Ne kadar yeni bir dernek olsak da çok kısa sürede farkındalık yaratan etkinliklerin içinde kendimize yer edindik.Bugün yaptığımız etkinlik ne kadar olağan gözükse de toplumu ilgilendiren bir etkinlik. Bize katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech