Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alternatif Pazar; Ceza İnfaz Kurumu

Çanakkale Açık Ceza İnfaz

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü Uygulamalı Ürün Tanıtım ve Satış Yeri’nde satılan sebze ve meyvelere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, her sabah daha kurum açılmadan uzun kuyruklar oluşturuyor.
Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü Uygulamalı Ürün Tanıtım ve Satış Yeri’nde satılan sebze ve meyveler yoğun ilgi görüyor. Sabah 09.00 – 09.30 arasında açılan ve ürünleri getirilen kurumun önünde daha açılmadan bekleyenler oluşuyor. Sabahın erken saatlerinde, kurumun açılmasını bekleyen vatandaşlar, kapı önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

KURUMUN ÜRÜNLERİ BİÇİLMİŞ KAFTAN
Vatandaşların ifadesine göre; pazar ve manav fiyatlarının çok daha pahalı olması onları alternatiflere yönlendiriyor. Ceza ve İnfaz Kurumu’nun ürünleri ise bu konuda biçilmiş kaftan. Pazara göre uygun olan fiyatlar ve tazelik, vatandaşlar için kurtarıcı… Görevlilerin verdiği bilgiye göre açık cezaevinde üretimi yapılan sebze ve meyveler, dalından koparıldığı gibi buraya getiriliyor. Ürünler, daha tezgaha yerleşmeden kasaların içerisindeyken yarım saat içerisinde tükeniyor.
Ürün fiyat listesi sabit olarak orada bulunsa da hangi gün hangi ürünün geleceği belli olmuyor. Bu belirsizlik ise vatandaşın yoğun ilgisini etkilemiyor. Ucuzluk, tazelik ve seçme şansının bir arada olması vatandaşı cezbetmek için yetiyor.
Sebze ve meyvelerin arasında pazar fiyatından biraz yüksekte olan salatalık ise tazeliğini gösteren çiçekleriyle alıcısını buluyor. Kurumun tezgahında yer alan diğer ürünler ise taze fasulye, taze bakla, bezelye, taze soğan, nane, maydanoz, pazı, enginar, semiz otu ve taze kabak.

Yıldız Sağlam

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech