Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimci Kadınlar İftarda Buluştu

TOBB Çanakkale İl Kadın

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Çanakkale Hamiyet Feridun Sözen Huzurevi Sakinleri ile iftarda bir araya geldi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası haber bültenine göre; ÇTSO bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu, Küçükkuyu’da bulunan Çanakkale Hamiyet Feridun Sözen huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Huzurevi sakinleri ve yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Yurt, Başkan Yardımcısı Hatice Korkmaz, Kurul Üyeleri Gülçin Semizoğlu, Nagihan Tuna, Aytül Dizer, Sebahat Kaya ve Genel Sekreter Sema Sandal katıldı.

Kurul Başkanı Bahar Yurt, Huzurevi sakinlerini daha önce ziyaret ettiklerini ve Ramazan ayı vesilesi ile tekrar bir arada olmayı arzu ettiklerini belirterek: “Büyüklerimiz bizim baş tacımız, kültürümüzün değerlerimizin dünden bugüne ve yarına taşınmasında en önemli hazinelerimiz. Bu mübarek günlerde bir nebze de olsa gönüllerini almak istedik.  Devletimiz kendilerinin huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşam sürmeleri için her türlü desteği vermektedir. Bizler de fırsat buldukça onları ziyaret etmeye, moral vermeye, yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda tekrar birlikte olmaya söz verdik” dedi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech