Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzelliğin 7 Sırrı

  Güzellik göreceli bir

 

Güzellik göreceli bir kavram olsa da temelinde evrensel kurallar yatıyor. İşte tarzınız ne olursa olsun, güzelliğinizi her zaman bir üst seviyeye taşıyacak 7 temel kural…

Bakım hijyen ile başlar

Bakımlı olmak güzellik kavramının temel yapı taşıdır ve vücut hijyenine özen göstermekle başlar. Hijyen sorunları sağlık sorunlarına kapı açacak ve zayıf düşen bedeninizin güzel görünmesi de mümkün olmayacaktır..

2. Sağlıklı bir cilt güzelliği katlayarak çoğaltır

Sağlıkla parlayan, nefes alan, temiz bir cilt güzelliğinizin altını çizer, herkesin dönüp dönüp hayranlıkla size bakmasına neden olur. Aknelerden ve sivilcelerden korunmak için cilt temizliğine dikkat etmeniz, beslenmenizde cilt sağlığınızı da desteklemeye özen göstermeniz daha güzel görünmenize yardımcı olacaktır.

3. Giyim tarzınız, güzellik algısını doğrudan etkiler

Bir düğüne yırtık kot pantolonla katılmak doğru olmayacağı gibi, iş yerinize de abiye ile gidemezsiniz. Herkesin farklı bir giyim tarzı olabilir ama önemli olan nerede, neyi, nasıl giyeceğinizi bilmektir.

4. Aksesuarlar küçük olabilir ama etkisi büyüktür

Kıyafetiniz üzerinde kullanacağınız aksesuarların küçük olması sizi yanıltmasın. Doğru seçilmiş bir aksesuar, insanların üzerinde bırakacağınız etkiyi katlayarak büyütür. Yeni aksesuarlar aramaktan vazgeçmeyin ve kendinize çok geniş bir aksesuar koleksiyonu yaratmaktan çekinmeyin.

5. Saçlar ve kaşlar aynı renk olmalı

Saç rengimizi değiştirmek doğal bir ihtiyaç ama unutmayalım, saç boyarken kaşlarımızı orijinal renginde bıraktığımızda yapay bir görüntü oluşur. Kaşların rengini de saçın rengine yaklaştırmak, doğru bir tercih olur.

6. Uyku da güzelleşmenin parçasıdır

Uyumak, vücudun kendini yenileyebilmesi için bir mola sürecidir. Uyku sürecinde vücut cildi tazeler, zihni rahatlatır, bedeni yeniler. Yeterince uyku almış bir beden sağlıkla parlar, etkileyici ve güzel bir görünüm yaratır.

7. Dik durarak daha uzun görünürsünüz

Uzun, ince, dik bir beden güzel algımızda önemli bir imgedir. Omurganızı öne eğmek yerine, çok basitçe dik durarak, dik yürüyerek hem daha uzun görünürsünüz hem de zamanla iskeletinizde oluşacak deformasyonları engelleyerek sağlıklı bir yaşam için de önlem almış olursunuz.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech