Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk İftar Şehit Evinde Verildi

Gelibolu Belediyesi tarafından Ramazan

Gelibolu Belediyesi tarafından Ramazan aylarında geleneksel hale getirilen sokak iftarlarının ilki, Şehit Binbaşı Koray Onay’ın baba ocağının bulunduğu Yazıcızade Mahallesi Mercan 1 Sokak’ta verildi. Yemeğe protokol üyeleri, şehit yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.

Gelibolu Belediyesi’nin haber bültenine göre; belediyenin mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan ve geleneksel hale getirdiği sokak iftarları başladı. İlk iftar sofrası ise acılı şehit ailesinin evlerinin bulunduğu Yazıcızade Mahallesi Mercan 1 Sokak’ta 300 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Acılı aileye taziye ziyaretine gelen vatandaşlar da hazırlanan sokak iftarına katılım gösterdi.

Yemeğe Gelibolu Kaymakam Vekili Turhan Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan, 2’nci Kolordu Komutanlığı’nı temsilen Genel Sekreter Albay Cihangir Onat ve Personel Daire Başkanı Albay Serhat Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yılmaz, daire amirleri, Şehit Babası Süleyman Sinan Onay ve yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.

İftar sonrasında akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı ve iftar yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Özacar, iftar yemeğine katılan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret edip bir süre sohbet etti. İftar yemeği yapılan dua ile sona erdi.

Gelibolu Belediyesi’nin iftar yemeklerinin ikincisi 03 Haziran Cumartesi günü(bugün) Camikebir Mahallesi’nde eski Cumhuriyet İlkokulu’nun önünde gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech