Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küp Altyapı Çalışmalarının Hızını Kesmedi

Geçtiğimiz günlerde Dardanos’ta yapılan

Geçtiğimiz günlerde Dardanos’ta yapılan kanalizasyon çalışmaları sırasında ortaya çıkan küpün ardından duran çalışmalar, yapılan incelemelerin ardından hız kesmeden devam ediyor.
Dardanos’taki altyapı çalışmaları sırasında bulunan küp, çalışmaları yürüten firmanın jandarmaya haber vermesinin ardından Arkeoloji Müzesi uzmanları tarafından müzeye alınmıştı. Uzmanların alanda yaptıkları çalışmaların ardından sit alanı olmadığı belirlenen bölgede Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından müzenin kontrolünde çalışmaların devam etmesine karar verildi.
Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’nun kararıyla birlikte müze kontrolünde çalışmalar devam ettiriliyor.
Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre bölgede yapılan alt yapı çalışmalarının küçük bir bölümü, küp nedeniyle incelemeler sırasında durdurulsa da Koruma Kurulu’nun kararının ardından çalışmalar devam etti. Geriye kalan alanların da sit alanı olmaması sebebiyle alt yapı çalışmalarında bir değişiklik söz konusu edilmedi. Dardanos ve Güzelyalı’da devam eden kanalizasyon ve yağmur suyu giderleri için yapılan çalışmalar kimseyi mağdur etmeden ve hız kesmeden sürüyor.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech