Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem Atlet Hem Futbolcu

Bigaspor altyapısında forma giyen

Bigaspor altyapısında forma giyen 12 yaşındaki Berke Tertip, atletizmdeki başarısını futbolda da sürdürdü.

Biga Belediyesi haber bültenine göre; Fenerbahçe Spor Kulübü altyapısından davet alan genç yetenek Tertip, spor ve eğitim hayatına Fenerbahçe Spor Kulübü’nde devam edecek.

Atletizm’de Çanakkale’nin ardından İzmir’de 15 ilin temsilcilerinin katıldığı Bölge Puanlı Atletizm yarışmalarında uzun atlamada 4,57’lik derecesiyle bölge birincisi olan Berke Tertip, 12 Haziran’da İstanbul’da TAF Cheetos 80 metrede Türkiye’nin en hızlısı olmaya çalışacak. Bölge birincisi olan genç sporcu, Fenerbahçeli antrenörlerin gözünden kaçmadı.

Biga Belediyesi çalışanı Adem Tertip’in oğlu başarılı sporcu babası ile birlikte Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ı ziyaret ettiler. Genç sporcuyu tebrik eden Başkan Işık; “Berke daha bu yaşında çok büyük başarılar elde ettin. Bunun sonucunda Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün dikkatini çekmeyi başardın. Bu başarın senin gibi gençlerimiz için örnek olacaktır. Sadece futbolda değil atletizmdeki başarıların da çok iyi. Bu başarılarını devam ettireceğini biliyorum. Bundan sonra da aynı disiplinle çalışarak çok daha büyük başarılara imza atacaksın. Sana güveniyor ve seni destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech