Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fasıl Durdu “Demba ba” Başladı

2016-2017 sezonunu şampiyon olarak

2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’de de taraftarlarını sokağa döktü.

Çanakkaleli taraftarlar, Beşiktaş’ın Gaziantepspor’u 4-0 yenmesinin ardından 2016-2017 sezonu şampiyon olmasıyla adeta çılgına döndü. Ellerine bayraklarını alan taraftarlar, meşaleler yakarak kordonda toplandı.

Ayrıca otomobili ve motosikletleri olan taraftarlar, ellerinde bayraklarıyla Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’nde uzun kuyruklar oluşturarak korna çalıp kutlamalara katıldı. Seyyar bayrak satıcılarının çok sayıda Beşiktaş Bayrağı sattıkları gözlemlendi. Ayrıca seyyar meşale satıcıları da olduğu görüldü. Coşkulu taraftarlar Beşiktaş Marşlarıyla eğlendikten sonra olaysız şekilde dağıldı.

İskele Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Günleri Etkinliği’nde iftar sonrası fasıl yapan grup, Beşiktaşlıların meydanı basmasıyla Gestaş Müdürü Volkan Uslu’nun talimatıyla fasıla ara verip Hangimiz Sevmedik şarkısının ‘Demba ba’ uyarlamasını söylemeye başlaması ilginç anlara sahne oldu.

Sabih Can Durmuş – Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech