Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Eğitim’de Bir İlk; Sanatın Taşa Dokunuşu

El Sanatları Teknolojisi alanında

El Sanatları Teknolojisi alanında Takı Tasarım Kursu öğrencilerinin hazırladığı 101 parçadan oluşan takıların defilesi 11 mankenin sunumuyla Parion Otel’de gerçekleşti.

Çanakkale Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde El Sanatları Teknolojisi alanında Takı Tasarım Kursu öğrencilerinin hazırladığı 101 parçadan oluşan takılar, Usta Öğretici Kadir Şen’in kareograflığında Mankenlik Kursu öğrencisi 11 mankenin sunumuyla Parion Otel’de gerçekleşti.

Vals dansıyla açılışı yapılan, Çanakkale’de Türkiye’de Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde bir ilk olan takı defilesi, Troia, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminden oluşan 3 ayrı konsepte sunuldu. Defile, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkıdağ, Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü’nün eşi Aysun Acer, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Fırat, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ve birçok okul ve kurum müdürünün yanı sıra kentlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcıların memnun ayrıldığı defile, verilen kokteylin ardından son buldu.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech