Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GMKA’dan Eğitime Teknik Destek

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), 2017 Yılı Teknik Destek Programı 2. Dönemindeki başarılı bulunan Teknik Destek Projelerinde ikinci imza törenini Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri” adlı projesi için gerçekleştirdi.

İmza törenine Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Levent Tokalaç, GMKA Genel Sekreter Vekili Kasım Özek ve Program Yönetim Birimi Başkanı Abdullah Güç katılım sağladı.

Özek, Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapmakta olan toplam 18 öğretmene verilecek olan eğitim projesinin imza töreninde konuştu. Bu projenin de yeni bir teknoloji üzerinde çalışma yapılması olduğuna değinen Özek, “Bu proje de çok özel bir proje. Mevcut teknolojiyi bilmek lazım. Fuarlara katılım sağlıyoruz. Ar-Ge ve teknoloji içerikli fuarlara katılım sağladık. Özellikle üniversitelerde daha çok bu 3 Boyutlu yazıcılarla ilgili çalışmalar dikkat çekiyor. 3 Boyutlu yazıcıları geliştirmişler, yeni yazılımlar ortaya çıkarmışlar. Bu gerçekten yeni bir süreç. Bunun gibi projelerle Batı ile olan teknoloji açığını kapatabiliriz.” diyerek konuşmasına son verdi. Projenin hayırlı olması temennileri ile imzaların atılmasından ardından fotoğraf çekimini sonrası tören sonra erdi.

MESLEKİ EĞİTİMDE 3 BOYUTLU YAZICI SİSTEMLERİ EĞİTİMİ

Proje, Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapmakta olan; Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Metal Teknolojileri, Makine Teknolojileri, Gemi yapımı, Mobilya ve İç Mekan Tasarım, Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerine 3 Boyutlu yazıcılar, 3D yazıcıların kullanım alanları, 3D yazıcıları ile kullanılan yazılımlar ve 3D yazıcı kullanarak 3 boyutlu materyal tasarlama ve 3 boyutlu ürün çıktıları üretme süreçlerini kapsayan 7 günlük bir mesleki eğitim sürecini kapsıyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech