Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önce İnanç Ardından Başarı

  Önce İnanç Ardından

 

Önce İnanç Ardından Başarı

597 Delegenin oy kullanacağı Pazar Günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresi’nde adaylar belli oldu. İl Başkanı Hakan Pınar, dün il başkanlığında adaylık açıklamasını yaparken göreve yeniden gelmesi halinde seçimlerde hedeflerinin en az 5 Belediye ve 1 Milletvekilliği olduğunu vurguladı.

İlçe Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğiyle MHP İl binasında adaylık açıklaması yapan Başkan Hakan Pınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun süredir devam eden iç karışıklık sürecinin artık sona erdiğini belirten açıklaması ile konuşmasına başladı. Bu sürecin ardından başlayan ilçe kongrelerinin nisan sonunda sona ermesiyle, erkene alınan il kongresinde aday olacak arkadaşlarına da başarılar diledi. Sonuç ne olursa olsun kazanan diğer aday dava arkadaşının her zaman yanında olacağını ifade eden Hakan Pınar, “Ceketimizi ilikleyip ’emrinizdeyiz, Milliyetçi Ülkücü Hareket adına çalışmaya hazırız’ diyeceğiz” dedi.

“İNANMAK BAŞARININ ALTIN ANAHTARIDIR”

Pınar, tekrar göreve layık görülmeleri halinde ise hedeflerinin, önümüzdeki seçimlerde Çanakkale’de asgari, 5 belediye ve 1 milletvekilliği olduğunu söyledi. Pınar,  “Yeni dönemde delege arkadaşlarımız bizlere bir dönem daha görev verirlerse, yapacağımız en önemli şey; tüm ülküdaşlarımızı bu fikre inandırmak. Önce inanacağız, başarı arkasından gelecek. Bu birlik ve beraberliğin sağlanması da bence çok zor değil. Merkez İlçe Başkanlığı görevi de yaptık. Görevi aldığımızda Çanakkale’de neredeyse MHP’nin siyasal karşılığı yoktu. Son yerel seçimlerde 5 bin civarında oy alınmıştı. Ancak genç bir ekiple ve inanan arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Çok kısa bir sürede oy sayımızı 21 bin civarına taşıyarak ciddi bir başarı ortaya koyduk. İnanmak başarının altın anahtarıdır. Bundan sonraki süreçte de tüm ilçe başkanlarıma geçmişte olduğu gibi bir kez daha söylüyorum; hedefimiz Çanakkale’de kaybedilen Milliyetçi Hareket Partisi oylarının tekrar alınması ve artırılması suretiyle, en az 1 Milletvekili ve 5 Belediye… Yerel yönetim seçim sonuçlarını tek tek inceledik, en az 5 belediye ciddi şekilde alınabilir konumda. Bu konuda çalışmalara şimdiden başladık. Yerinden yönetime inanıyoruz, İl Başkanlığı makamı olarak kesinlikle ilçelere bu anlamda müdahalede bulunmayacağız. Ancak Merkez İlçe Kurultayı’nda ifade ettiğim gibi, tek bir kriterimiz olacak. Aday arkadaşlarımızdan istediğimiz tek bir özellik var; Ülkücü olacak ve tabandan gelecek. Gerekirse ayakkabı boyacısı olsun. Sonuna kadar arkasında olacağız.” dedikten sonra kazananın diğer adaylardan biri olması halinde yönetimiyle birlikte emrinde olacağını tekrar vurguladı.

21 Mayıs 2017 Pazar Günü yapılacak seçimlerde mevcut İl Başkanı Hakan Pınar’ın yanı sıra önceki gün adaylığını açıklayan Aziz Aşan ve Ufuk Yalçın’ın da aday olduğu biliniyor. Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech