Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miniklerin Kariyer Günlerinin Konuğu Başkan Işık

Miniklerin Kariyer Günlerinin Konuğu

Miniklerin Kariyer Günlerinin Konuğu Başkan Işık

Çizgi Koleji’nin ilk ve ortaokul öğrencileri için düzenlediği kariyer günleri kapsamında Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi Ruhan Işık, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, İç Mimar Canan Çapalov, Diş Hekimi Hakan Çapalov, Biga Atatürk Fen Lisesi Müdürü Faruk Girgin söyleşiye katıldılar.

Açılış konuşmasını Kolej Müdürü Hasan Hüseyin Sargın’ın yaptığı söyleşide konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık özetle; “Belediye başkanlığı meslek değildir. Tek başınıza sizin isteyip başarabileceğiniz bir konu değildir. İyi bir ekip çalışması ve halkın sizin çalışmalarınızı onaylaması ve yetki vermesi gerekir. Ancak benim mesleğim olan mali müşavirliği size de öneririm. İşimi severek yaptım. Artık fazlasıyla kurumsallaştı” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Işık, kimi öğrencilerin isteklerini de not alarak ilgileneceğini söyledi. Başkan Işık’ın eşi Ruhan Işık’ın hemşirelik mesleğini anlatmasıyla söyleşinin ilk bölümü sona erdi ve Başkan Işık’a ve eşi Ruhan Işık’a minik öğrenciler teşekkür plaketi verdiler.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech