Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hizmet Aşkıyla Yola Çıktık”

“Hizmet Aşkıyla Yola Çıktık”

“Hizmet Aşkıyla Yola Çıktık”

21 Mayıs Pazar Günü yapılması planlanan Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kongresi’nde Başkan Adayları açıklamalarını yapmaya başladı. Kantinciler Derneği Başkanı Aziz Aşan dün yoğun katılım ile MHP Çanakkale İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale’de, ilçe kongrelerinin sona ermesinin ardından 21 Mayıs Pazar Günü İl Kongresi hazırlıkları tamamlandı. İl Başkanlığı için bir süredir sahada çalışan adaylar, resmi adaylık açıklamasını yapmaya başladı.

KONGREYE DOĞRU ADAYLAR BELLİ OLDU

Kantinciler Derneği Başkanı Aziz Aşan, dün geniş bir katılımla adaylık açıklaması yaparken, Yerel Seçimlerde Ezine Belediye Başkan Adayı olan Ufuk Yalçın’ın da İl Başkanlığına aday olacağı öğrenildi. Mevcut İl Başkanı Hakan Pınar ise 19 mayıs günü öğleden sonra yapacağı açıklamayla adaylığını duyuracak.

Başkan Aşan’ın adaylık açıklamasından önce konuşan İl Başkanı Hakan Pınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin davasını sahiplenen herkesin olduğunu vurguladı.  2 Temmuz 2017 olan il kongresi tarihinin Genel Başkan ile yapılan kongre neticesinde 21 Mayıs 2017’ye çekildiğini belirterek sözlerine başlayan Başkan Pınar, pazar günü yapılacak il kongresinde aday ülküdaşlarına başarılar diledi.

Pınar’ın ardından adaylık açıklamasına kendini tanıtarak ve Ülkü Ocaklarında faal bir gençlik dönemi geçirdiğini belirterek başlayan Aşan, “13 yaşında tanıştığım Ülkü Ocaklarının ardından MHP’de belirli dönemlerde yönetimlerde yer aldım.” dedi. Halihazırda Kantinciler Derneği Çanakkale Başkanı ve Türkiye Kantin İşletmecileri Dernekleri Federasyonu’nda 2. Başkan olarak Yöneticilik yaptığını belirten Aşan, MHP’de yeniden aktif rol alacağı 21 Mayıs 2017 il kongresinde Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte aday olduğunu açıkladı.

“BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM”

Yalnızca, şahsi menfaatlere feda edilen ve unutulan Türk Milliyetçiliği Davası’na taraf olduklarını ifade ederek konuşmasına devam eden Aşan, “Ben Türk Milliyetçisiyim. Bizler bu kutlu davada hizmet aşkıyla yola çıktık. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olarak yolumuza devam edeceğiz.

Amacımız güzel Çanakkale’mizde güzel şeylere imza atmak ve atılmasına katkı sağlamak, yanlışı söyleyebilmek, doğrunun yanında olmak ve bütün bunları kimseyi rencide etmeden, ayrıştırmadan yapabilmek…” diye konuştu.

3 aday ile gidilmesi beklenen il kongresinde 597 delegenin oy kullanacağı öğrenildi. Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech