Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her şey ÇASİAD Annelerine Özel

Her şey  ÇASİAD Annelerine

Her şey  ÇASİAD Annelerine Özel

ÇASİAD tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Anneler Günü etkinliği Kolin Hotel’de yapıldı. Etkinlikte ÇASİAD üyesi annelerin Anneler Günü kutlandı.

ÇASİAD haber bültenine göre; Anneler Günü’nde dernek üyeleri, anneleri ve pek çok davetli ile kahvaltıda bir araya geldi. ÇASİAD Anneler Günü etkinliğinde konuşma yapan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, “Atalarımızın da dediği gibi, Cennet Annelerimizin Ayakları Altındadır, Ana gibi Yar olmaz atasözlerinde Annelerimizin ne kadar kıymetli olduğu çok iyi anlatılmaktadır. Şükürler olsun ki bu yılda annem ile birlikte bu günü kutlamaktayım. Herkesin annesi çok kutsal ve değerlidir. Çünkü onlar bizi karşılıksız seven tek insandır. Bu vesile ile ilk başta annem ve eşim olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

AKSOY DA UNUTULMADI

Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz ÇASİAD’ın Kurucusu ve Onursal Başkanı Tuğrul Erdoğdu Aksoy’u, Başkan Erdal Akarsu, E.Dönem Başkanı Salih Yıldız ve Meclis Üyesi Hayati Aydeğer söz alarak; “Derneğimiz Kurucu Başkanı ve yol göstericisi, mütevazi kişiliği ile liderlik edip ilimizin ekonomisinin ve derneğimizin gelişmesine katkıları çok büyüktür. Öncü çok kıymetli büyüğümüz Tuğrul Erdoğdu Aksoy’u bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz ve Unutmayacağız” dediler.

Başkan Akarsu; Rahmetli Tuğrul Erdoğdu Aksoy’un adını yaşatmak için; ÇASİAD Konferans Salonuna ismini vereceklerini ve ilimizin bir Sokağına isminin verilmesi için Belediyeye Başvuru yapacaklarını belirtti.

Konuşmasının ardından ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD üyesi Annelerin Anneler Gününü kutlayarak onlara çiçek ve seramik objeler hediye etti.  Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech