Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Yılmaz: Eğitimde Kaliteyi Artıracağız

Bakan Yılmaz: Eğitimde Kaliteyi

Bakan Yılmaz: Eğitimde Kaliteyi Artıracağız

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yeni yerleşkesinin açılışı için dün Çanakkale’ye gelen Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gökçeada Kaymakamlığı önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gökçeada’da toplu açılışa katıldıktan sonra bir dizi etkinliğe katılan Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın Gökçeada programına Vali Orhan Tavlı, Gökçeada Kaymakamı  Muhittin Gürel, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, AK Parti Çanakkale İl Başkanı  Yeşim Karadağ’ın yanı sıra kurum ve daire amirleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

BAKAN YILMAZ GÖKÇEADALILARLA BULUŞTU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun yeni yerleşkesinin açılışına katılan Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gösterilerin ardından yaptığı konuşmada, kendisinin 70 kişilik sınıflarda öğretim gördüğünü vurguladı. Haydar Paşa Lisesi’nde 70 kişilik bir sınıfta eğitim aldığını anlatan Bakan Yılmaz, “Şimdi 70 kişilik sınıf var mı? Yok. 36’ydı, biz bunu daha da aşağıya düşürdük. İnşallah başbakanımızın talimatı var. Çok göç alan büyük şehirlerimiz başta olmak üzere ikili eğitimi kaldıracağız. Yine eğitimde kaliteyi arttırmak için öğretmen başına düşen öğrenci sayısının az olması lazım.” dedi.

Açılışın ardından Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gökçeada Kaymakamlığı’na geçerek Gökçeada Kaymakamı  Muhittin Gürel’i makamında ziyaret etti. Aslı Yıldız

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech