Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akşam Sanat Okulu Sergisini Açtı

Akşam Sanat Okulu Sergisini

Akşam Sanat Okulu Sergisini Açtı

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde 8 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da açılan yağlı boya resim sergisi 1 hafta boyunca ziyarete açık olacak.
Ekim ayından beri kursa devam eden öğrenciler çalışmalarını tamamlayarak  açtıkları sergiyle eserlerini sanat severlerle buluşturdu. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde ve Bahar Erdem’in öğreticiliğinde süren yağlı boya resim kursuna devam eden 12 öğrenci tarafından açılan sergi 1 hafta boyunca ziyarete açık olacak.
Öğrencilerin tümünü temsilen konuşma yapan Birol Deral, sergiye ve hazırlık sürecine ilişkin şu sözleri söyledi: “Çanakkale Halk Eğitim merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde yağlı boya ve resim kursunda artık eski keskinliğini kaybetmiş gözlerimizin ruhuyla sanata olan sevgimizi emeğe dönüştürmek istedik. Ve öğreticimiz Bahar Erdem‘in hoşgörüleri ve eğitimleri sayesinde beğeninize sunduğumuz çalışmalarımızı ürettik. Bizler bu çalışmalarımızın sanatsal değeri yanı sıra bizlere kattığı hayata ve dünyaya bakış açısı ruhi meditasyon ve sanat ailesinin amatör de olsa birer üyesi olma fırsatını önemsedik. Çalışmalarımızı çok sevdik umarım siz de seversiniz.”
Sergi açılışına davetlilerin yanı sıra Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce de katıldı. Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech