Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhale Tarihleri Belli Oldu

İhale Tarihleri Belli Oldu

İhale Tarihleri Belli Oldu

Lapseki’de yapılması planlanan İmam Hatip Lisesi ve yurt binasının ihale tarihi belli oldu. Yapılacak olan proje içerisinde İmam Hatip Lisesi, yurt binası ve spor salonu yer alacak.

Projenin ihale tarihi, 22 Mayıs 2017… Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Tam anlamıyla örnek bir eğitim kompleksi olacak” dedi. Turan, “Lapseki ilçemize yakışır bir eğitim kompleksinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Proje sayesinde öğrenciler eğitim imkânlarının yanı sıra hem yurt hem de spor salonu imkânına sahip olacaklar. İmam Hatip Lisesi 16 derslikli, içerisinde 3 laboratuar, uygulama odaları, kütüphane olacak şeklinde planlandı. Toplam inşaat alanı 6.236,08 m2” ifadelerine yer verdi.

“TOPLAM 28 YATAK ODASINA SAHİP OLACAK”

Lisenin bahçesinde yer alması beklenen yurt binası hakkında açıklamalarda bulunan Turan, “Yurt binamız erkek ve kız öğrencilerimizin odaları ayrı olacak şekilde toplam 28 tane yatak odasına sahip olacak. Aynı zamanda bina içerisinde öğrencilerimizin genel ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yemekhane, kat ofisleri, hemşire ve doktor odaları olacak. Proje tamamlanmasıyla beraber öğrencilerimiz rahat bir eğitim alma imkânına sahip olacaklar. Şimdiden lisemizin ilçemize ve Çanakkalemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech