Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneş Optik Açıldı

Güneş Optik Açıldı 1

Güneş Optik Açıldı

1 Mayıs Günü Demircioğlu Caddesi’nde dün hizmete giren Güneş Optik’in açılış etkinliğine Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı.

Güneş Optik, Demircioğlu Caddesi-Uyanık Sokak’ta 1 Mayıs günü saat 14.00’te açılışını yaparak hizmetine başladı. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kurdele kesilmeden önce konuşma yaptılar. Başkan Gökhan konuşmasında; “Güneşli bir günde güneş gibi parlayan gençlerimiz adına Güneş Optik’i açıyoruz. Genç arkadaşlarımızın girişimci olması çok önemli. Kentimizde özellikle böyle adımları önemsiyoruz. Daha çok mekan açılsın. Daha çok esnaf ortaya çıksın. Kentimiz güzelleşsin. İşsizlik ülkemizde sorun. O yüzden girişimcilik cesaret işi. Esnaf hem parasını ortaya koyuyor hem elemen çalıştırıyor bu yüzden önemli.”

“ARTIK RAHATÇA HAYIRLI OLSUN DİYEBİLİYORUZ”
“Gençler katma değer üretecek bu müesseseyi oluşturmuşlar aynı zamanda istihdam da sağlayacaklar. Bugün aynı zamanda 1 Mayıs… Emeğin ve işçinin bayramı. Buradan bütün emeğin bayramı kutlu olsun diyorum. Bütün emekçilerimizin de bayramını kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” diyen Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ’ın konuşması üzerine, “Artık rahatça hayırlı olsun diyebiliyoruz.” diyen Başkan Gökhan davetlileri güldürdü.
Konuşmaların ardından açılışın simgesi kurdelenin kesimi yapıldı. Açılıştan sonra ise davetliler ve çevredeki vatandaşlara pilav dağıtıldı.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech