Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Neymar İçin Kıyasıya Mücadele

Neymar İçin Kıyasıya Mücadele

Neymar İçin Kıyasıya Mücadele

Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Neymar ile maç yapmak için Çanakkaleli genç futbolcular, gün boyu mücadele ettiler. Hava sıcaklıklarına aldırmadan ter döken gençler birinciliği aldıkları takdirde Neymar’ın davetlisi olarak Barcelona’ya gidecek.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Neymar JR’s Five 2017” elemelerinde, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendi. Düzenlenen karşılaşmada Çanakkaleli futbol sever gençler, sıcağa aldırmadan kıyasıya mücadele etti. Sert Kort’ta yapılan etkinlikte ilk olarak 5’e 5 minyatür kale turnuvası için kayıtlar alındı. Sıcak havaya rağmen alanda kayıt işlemlerini yapan gençler, daha sonra 5 kişiden oluşan takım seçimlerini gerçekleştirdi. Toplam 52 takımın bulunduğu turnuvada, gençler 10 dakikalık maçın sonunda birinci olabilmek için ter döktüler. Elemelerin sonunda ise birinci olan gençlerin, Brezilya’da dünyanın en iyileriyle birlikte oynama fırsatı bulacağı ve Camp Nou’da Neymar’ın davetlisi olarak bir Barcelona maçı izleyebileceği belirtildi.

Gün boyu süren kıyasıya mücadelelerin ardından finale, Adres ve Boca takımları yükseldi. Nefes kesen final maçında 10 dakikanın sonunda maçın 2-2 bitmesinin ardından altın gol uygulamasına geçildi. İki takımdan birer oyuncu, karşılıklı olarak verdiği mücadelede golü bulan takım Boca olunca 10 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek olan “Neymar JR’s Five 2017” Türkiye şampiyonasında Çanakkale’yi temsil etme hakkı kazandı.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech