Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gemi Kuyruğu Trafiği Felç Etti

Gemi Kuyruğu Trafiği Felç

Gemi Kuyruğu Trafiği Felç Etti

Çanakkale’nin hem yaya hem araç trafiği bakımından en işlek caddesi olan Demircioğlu Caddesinde, hafta sonu araç trafiği durma noktasına geliyor.

Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitlikleri ziyaret gelen vatandaşlar ile 1 Mayıs İşçi Bayramını fırsat bilen tatilciler, araçlarıyla Çanakkale Feribot İskelesi’nde oluşturdukları uzun kuyruk ile Demircioğlu Caddesi’ndeki araç trafiğini felç etti.

Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitliği ziyaret etmek için yurdun dört bir yanından gelen vatandaşları taşıyan tur otobüslerine bir de 1 Mayıs İşçi Bayramını fırsat bilen tatilciler eklenince, vatandaşlar gemiyle karşıya geçebilmek için uzun süre feribot kuyruğunda beklemek zorunda kaldılar. Ayrıca kuyrukların uzamasıyla Demircioğlu Caddesi’nde ve Atatürk Caddesi’nin bir bölümünde trafik akışı durma noktasına geldi. Trafik Polisleri yoğunluğun kent trafiğini daha fazla etkilememesi için bu caddelere çıkan sokakların bir kısmını trafiğe kapattı. Gemi seferleri saatsiz olarak durmadan çalışırken, Kabatepe – Gökçeada ve Geyikli – Bozcaada hatlarında da trafik yoğunluğu nedeniyle ek seferler konulduğu öğrenildi. Engin Ören – Sabih Can Durmuş

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech