Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Organik Ürünlerine Büyük İlgi

Çanakkale Organik Ürünlerine Büyük

Çanakkale Organik Ürünlerine Büyük İlgi

Bu yıl ilk kez “Gurme İzmir” başlığı ile organize edilen “OLİVTECH -7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile “Ekoloji İzmir-8. İzmir Organik Ürünleri Fuarı” açıldı.

Tarım İl Müdürlüğü haber bültenine göre; Türkiye’yi ulusal ve uluslararası alanda temsil eden tek sertifikalı fuar olan Gurme İzmir-8. Ekoloji İzmir ise bu yıl 25 il ve 3 ülkeden toplam 124 katılımcıyı ziyaretçilerle buluşturdu. Fuar alanına Ziyaretçiler 28-29 Nisan’da ücretsiz giriş yapabilecekler.

Fuarda; Çanakkale bölgesini temsilen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün açmış olduğu Organik ürünler stanttı fuar alanını gezmeye gelenler tarafından büyük ilgi gördü. Çanakkale de üretilen organik ürünleri stantta Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ve ekibi katılımcılara tanıttı. Stanttı bizzat gezmeye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Organik Tarım Daire Başkanı Sabahat Güllüoğlu, İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal’a Çanakkale de üretilen organik ürünlerden tattırıldı.

Çanakkale standına gösterilen ilgiden dolayı Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ çok memnun olduğunu, fuarların ilde üretilen tarımsal ürünlerin tanıtılmasında büyük önem arz ettiğini, üreticiler ile alıcı firmaların buluşturulmasına büyük katkı sağladığını belirtti. Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech