Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teşekkür Ziyaretleri Başladı

Teşekkür Ziyaretleri Başladı AK

Teşekkür Ziyaretleri Başladı

AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı, referandum sonrası teşekkür ziyaretlerine başladı.

 Teşekkür ziyaretlerine sandıktan ‘evet’ oylarının ‘hayır’ oylarına nazaran fazla çıktığı Biga ve Yenice ilçelerinden başlayan teşkilat üyeleri, Biga ve Yenice ilçesinde ilçe yönetim kurulu ile bir araya geldi. İlk olarak Biga ilçe yönetim kurulu ile bir araya gelen teşkilat üyeleri, burada yönetim kurulu ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşma yapan il başkanı Karadağ referandumda verilen emekler için teşekkür ederken “Sandıktan evet çıktığı için Biga ile gurur duyuyoruz” dedi.

Karadağ şu ifadelere yer verdi; “Vekillerimiz ve teşkilatlarımız ile yoğun bir şekilde çalıştık ve karşılığını aldık. Türkiye genelinde alınan %51.40’lık sonuç da tartışmalara kapalı bir sonuçtur. Bizler ‘söz de karar da milletindir’ dedik ve yüce milletimiz kararını verdi.

Biga ilçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Başkanı Yeşim Karadağ ve İl teşkilatına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken teşkilat olarak Biga’da evet çıkmasının kendisini de gururlandırdığını vekillerimize, il başkanlığımıza  ve teşkilatlarımızın her bireyine teşekkür borçlu olduğunu ifade etti.

İl yönetimi ardından Yenice ilçesine geçti, burada Yenice  Belediye Başkanı Veysel Acar’ın da katıldığı toplantıda Yenice ilçe teşkilatı ile bir araya gelen il başkanı Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri ilçe teşkilatına referandumda %60 gibi bir oranla evet çıkmasından dolayı teşekkürlerini iletti. İl Başkanı Karadağ Yenice’nin her zamanki gibi kendilerini şaşırtmadığını ve başarılı bir sonuç aldığını ifade etti.

İl Başkanı Karadağ, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Yenice ilçemiz her seçim olduğu gibi bu seçimde bizleri mahcup etmedi, emekleri için ilçe başkanımıza, ilçe teşkilatımıza ve Belediye başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Emeğinize sağlık diyorum. AK Parti teşkilatları olarak bizler merhum Adnan Menderesten bugüne tartışılan ve her dönem bahsi geçen konusu açıldığı zaman darbelerle engellenen bir sistemin sonuca ulaşmasını sağlayan kadrolarız, AK Parti Milliyetçi Hareket Partisi ile çıktığı bu yolda hareketinin ve hedeflerinin büyüklüğü milletimiz desteklemiştir. Bu vesile ile milletimize teveccühlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.”

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech