Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutlu Bir İlişkinin Basit Sırları

Mutlu Bir İlişkinin Basit

Mutlu Bir İlişkinin Basit Sırları

Her gün size güzel duygular hissettirecek ve heyecanınızı yitirmeyeceğiniz bir ilişki zannettiğiniz kadar zor değil.

Etrafınızda gerçekten müthiş bir uyum içerisinde ilerleyen, mutlu ilişkiler var mı? Böyle bir ilişki mümkün mü? Ruhsal birliktelik, karşılıklı saygı ve sevgi varsa, bu soruların cevabı evet. Her gün size güzel duygular hissettirecek ve heyecanınızı yitirmeyeceğiniz bir ilişki zannettiğiniz kadar zor değil. İşte size basit birkaç sır.

KENDİN OL, DÜRÜST OL

Hepimiz gerçekten olduğumuzdan daha mükemmel olmak istiyoruz. Bu nedenle birçok kez hatalarımızı gizliyoruz. Ancak bir ilişkide mükemmel olmaya gerek yoktur. Sadece kendiniz olun. Maskelerinizi çıkarın. Samimi olmak çok önemlidir. Eşinize ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın. Çünkü o sizin en yakınınızdaki kişidir. Endişelerinizi paylaşın, çünkü kimse sizin aklınızı okuyamaz. Sorunların çözümünün ilk adımı konuşabilmektir.

POZİTİF KALIN

Neşeli insanlar her zaman mutluluk getirir ve olumsuz duygulardan uzaklaştırırlar. Ve herkes hayatında böyle insanlara sahip olmak ister.Sürekli hoşnutsuz, şikâyet eden biri, karşısındakinin ruhunu öldürür ve ilişkiyi mahveder. Olumlu davranın. İyimser olun, çünkü ne olursa olsun bir arada olduğunuz sürece bir önemi yok. Başarısızlıklarınız hakkında şaka yapın, sonuçları birlikte ve gülerek çıkarın.

BİRBİRİNİZİ DESTEKLEYİN

Herkesin, kendini iyi hissetmediği zamanlar, kötü günleri olur. Böyle zamanlarda eşinizin desteğinizi hissetmesini sağlayın. Ayrıca eşinizin istek ve ihtiyaçlarına dikkat edin. Eğer eşinizin istekleri sizinkinden farklıysa, saygı gösterin.

AŞKINIZI GÖSTERİN

Sizin için önemli olan detayları göstermek ve söylemek önemlidir. En ufak bir şey için bile minnetinizi belli edin. Eşinize ne kadar ihtiyacınız olduğunu gösterin. Bakımlı olun ve eşinize olabildiğince kendini özel hissettirin.

SAYGI DUYUN

Eşinizle aynı fikirde olmasanız bile, görüş ve kararlarına saygı göstermek önemlidir. Eşinizin arkadaşlarına ve ailesine de saygı göstermelisiniz. Saygı, bir ilişkide güven yaratır. Kavga ederken bile saygılı olun. Kelimelere dikkat edin. Derleyen: Dilek Akşen

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech