Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babacanoğlu uyardı: “Takipteyiz”

Babacanoğlu uyardı: “Takipteyiz” AK

Babacanoğlu uyardı: “Takipteyiz”

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, referandum sonrasında Çanakkale gündemine gelen konular ile alakalı basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, 16 Nisan’da yapılan halk oylamasından sonra AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ile ilgili yerel medyada çıkan haberler ve Çanakkale gündeminde yaşanan önemli gelişmeler ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Saat 15.00’da AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında Babacanoğlu şunları söyledi; “16 Nisan 2017 tarihindeki Halk oylaması ülkemiz açısından gerçek anlamda bir milattır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halkımızdan gerekli oyu almış ve yürürlüğe girmiştir. Bu oylamanın kaybedeni yoktur. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ile ilgili ileri geri laf edenleri hayretle izliyoruz. Bülent Turan bu ülke ve Çanakkale için bir değerdir demeyi bile fazladan sayıyorum. Geçtiğimiz Cumartesi günü delegelerin oy hakkını elinden almaya çalışan, olmayınca seçim yapmamakta ve yaptırmamakta direnen Belediye Başkanı ve Konsey Başkanına rağmen Kent Konseyi seçimleri yapılmış ve Çanakkalelilerin iradesi sandığa yansımıştır. Bu seçimde iş başına gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum.”

“KEPEZ BELEDİYESİ’NDEKİ UYGULAMALARIN TAKİPÇİYİZ”

“Daha önceki bir basın açıklamamda Kepez Belediyesi’nde çalışanlara mobing uygulandığını delilleriyle göstermiştim. Bu konunun takipçiyiz. Çünkü bu uygulamaların aynı şekilde devam ettiği bilgisini aldık. Yine Kepez Belediyesi ile ilgili tuhaf bir uygulamayı paylaşmak isterim. Kepez Belediyesi merkez köylerimizden Akçapınar Köyüne bir oyun grubu kurmuş, sonrasında bilinmeyen bir nedenle bu oyun grubu Belediye ekiplerince araçlara yüklenerek oradan alınmıştır. Şimdi soruyoruz. Bu oyun grubunu oraya niye kurdunuz? Niye oradan alıp götürdünüz? Bununla ilgili açıklama beklediğimizi ve bu grubun yeniden yerine kuruluncaya kadar işin takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Engin Ören

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech