Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barbaros Okulu Miniklerinden Muhteşem Gösteri

Barbaros Okulu Miniklerinden Muhteşem

Barbaros Okulu Miniklerinden Muhteşem Gösteri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutladı.

Yoğun ilgi gören kutlamada öğrenciler gösterileriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. Törene Okul Müdürü Ferda Ayan, Müdür Yardımcıları Hilmi Biçer ile Seda Çakar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Okul Müdürü Ferda Ayan; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan gününü bayram yapalım diye siz çocuklara armağan etmiştir. Sen Türk çocuğusun, Atatürk’ün sana emanet ettiği şehidin kanıyla sulanan toprağın mirasçısısın. Sen geleceksin, sen umutsun, sen Türk gencisin. Sen, Atatürk’ün emanet ettiği toprağın tek sahibisin. Sen, Türk çocuğu olmakla gurur duy. Çok çalışacağına, Ata’nın sana emanet ettiği bu dünyalar güzeli vatana kanının son damlasına kadar bekçilik edeceğine söz vermelisin. Barışa ve umuda amaç edinmeye Atatürk’e baktıkça daha çok inanmalısın. Şehitlerimize ve Atatürk’ümüze Türk çocuğunun, onun izinde beraberce bu vatanı güzel bir dünyada devamını sağlayacak kadar gücü olduğunu ona göstermelisin. Bugün neşe ve mutluluğun günü… Bugün senin günün olsun. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTILAR

Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerin, öğretmenleri koordinatörlüğünde sunduğu birbirinden güzel dans gösterileri neşeli dakikalar yaşatırken, dans gösterisinin sonunda öğrencilerin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin bulunduğu Türk Bayrağı açması katılımcılardan yoğun alkış topladı. 23 Nisan kutlamasında öğrenciler performanslarıyla da dikkat çekerken, hem veliler hem de öğrenciler unutulmaz anlar yaşadılar.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech