Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanser Bazen Şanstır

Kanser Bazen Şanstır                      

Kanser Bazen Şanstır                      

Çanakkale Barosu, Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında, “Bir Avukat Meme Kanserini Nasıl Yendi?” isimli söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Meme kanserini atlatan Av. Zeynep Pelin Ataman’ın “Bir Avukat Meme Kanserini Nasıl Yendi?” isimli söyleşisi Çanakkale Barosu ile Çanakkale Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle Çanakkalelilerle buluştu.

Programda Av. Zeynep Pelin Ataman bu hastalığa karşı farkındalık yaratmak, hastalığa yakalandığını öğrendiği anları ve hastalığa aradığı kendince çıkış yollarını paylaştı. Ataman meme kanseri olma sürecini; “2012 yılında sıcak bir ağustos gecesinde vücudumdaki kitleyi fark ettim. Mamografinin ardından meme kanseri olduğumu öğrendim.” sözleri ile anlattı.

Hastalığı atlatma sürecine değinen  Zeynep Pelin Ataman, “Ben bu hastalığı aslında bir şans olarak gördüm. Kendimi her şeyden arındırmış hissettim. Bunu söylerken garipsiyorlar ama meme kanseri kadınlar için bir şanstır. Arınma şansıdır. Bunu hastalığa yakalananlar da iyi bilir. Nelere göğüs görebileceğimizi görüyoruz. Nelerde ısrar etmememiz gerektiğini öğreniyoruz. Bağımlı olmamamız gerektiğini öğreniyoruz. Adeta terbiye ediliyoruz.” dedi.

Söyleşiye Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Barosu ve Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası Kadın Hakları Komisyonu Üyeleri, avukatlar ve vatandaşlar katıldı. Söyleşinin sonunda yapmış olduğu sunumdan dolayı Çanakkale Barosu Av. Bülent Şarlan ve SMMMO Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Serap Özcan Çelik tarafından günün anısına plaket ve çiçek takdim edildi. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech