Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan’a adada coşkulu karşılama

Gökhan’a adada coşkulu karşılama

Gökhan’a adada coşkulu karşılama

 Referandum çalışmaları kapsamında hafta sonu sabah gemisi ile Gökçeada’ya giden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a kalabalık bir karşılama yapıldı.

Gökçeada feribotundan indiğinde, limanda Türk Bayrakları tutan yoğun bir kalabalık ile karşılanan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a kahvaltıda ve esnaf ziyaretlerinde Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin de katıldı.

Başkanlara ada ziyareti süresince Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan ve yanlarındaki diğer konuklar da eşlik etti.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Esnaf Kefalet Kredi ve Esnaf Odası Başkanları, Özel Rum Ortaokul Müdürü ve vatandaşlar ile yapılan kahvaltının ardından konuşma yapılacak alana geçildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gökçeadalılara yaptığı konuşmada birlik vurgusu yaptı.

Ziyaret sonrası Gökhan, “Ben değil biz için, bir kişi değil hepimiz için, Gökçeadalı hemşehrilerimiz ile buluştuk. Ziyaretimiz sırasında bizlere eşlik eden; Gökçeada Belediye Başkanı Sayın Ünal Çetin, oda başkanlarımız, muhtarlarımız ve Gökçeadalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Eylem Gözeldere – Aslı Yıldız

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech