Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Sözler

Turan’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Sözler

Turan’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Sözler

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale Esnaf Odaları Birliği’nin düzenlediği toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert bir şekilde yüklendi.

Çanakkale Esnaf Odaları Birliği ve Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan konuşmasında şunları kaydetti; “Çanakkale’nin değişimi ve dönüşümü için yoğun mesai harcıyoruz. Yolları, köprüleri, hükümet binalarını, adliye binalarını, hastaneleri hepiniz görüyorsunuz. Biz bu hizmetlerin kralını yapıyoruz. Köprü demek, sanayi, turizm, ihracat demek. Şoförlerimiz besmeleyi çekecek, basıp geçecek köprüden. Ezine Gıda OSB’sini 150 hektarlık alana yapıyoruz. 2018 yılını ‘Troia Yılı’ olarak ilan ederek turizmin artmasını hedefliyoruz. Çanakkale’ye 500 yataklı hastane yaptık. Biz usulen değil hizmetin en iyisini yapıyoruz. 15 Temmuzda bu millet sokağa çıkmasaydı 15 dakikada bu darbe sonuçlanırdı. Biz bu millete ne kadar hizmet yapsak az. 15 Temmuzdan sonra Devlet Bahçeli ile Başbakanımız bir araya gelip, bu ülkede artık siyasi kriz ve darbe olmasın diye bir yol haritası belirlediler. 16 Nisan’daki referandum, AK Parti’nin veya MHP’nin işi değil. Ülkesini seven insan, koltuk kavgasına bu işleri feda etmez. 70 yılda 65 hükümet kurmuşuz. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız bugün var, yarın yok. 2 ay ömrü olan hükümetler kuruldu bu ülkede.”

“BİZE SAHİP ÇIKIN YOLUMUZA DEVAM EDELİM”

“Bu seçime Avrupa ‘Hayır’ diyor. Çünkü güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa’da olan sistem neden Türkiye’de olmasın. Biz gaza gelerek referandum yapalım demedik. Yüzde 50 oy alma imkânı olmayanlar bu işe ‘Hayır’ diyor. Sırtını milletine dayarsan yüzde 50’yi alırsın. Ama kasetle gelirsen alamazsın. O yüzden kasetle gelenler ‘Hayır’ diyecek, milletle gelenler ‘Evet’ diyecek. O yüzden şoför kardeşlerim, rahat rahat ‘Evet’ diyebilirsiniz. HDP ve CHP ‘Evet’ demiyor. Menderes, Özal, Demirel ve Erdoğan gibi sırtını milletine dayarsan yüzde 50’yi alırsın. Ama ben kasetle gelirim dersen ‘Hayır’ dersin. Kılıçdaroğlu son zamanlarda 15 Temmuz darbe girişimine kontrollü darbe girişimi demeye başladı. 15 Temmuz da 18 Mart gibi bizim ortak değerimiz. Kılıçdaroğlu diyor ki biz FETÖ’nün siyasi ayağıymışız. Eğer siyasi ayak aramak isteyen varsa, hangi Genel Başkan’ın kasetle göreve geldiğine iyi baksın. Asıl o parti FETÖ’nün siyasi uzantısıdır. Bize sahip çıkın yolumuza devam edelim.” Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech