Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Neden hayır’ı anlattılar

‘Neden hayır’ı anlattılar 16

‘Neden hayır’ı anlattılar

16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum için İskele Meydanı’nda ‘hayır’ gönüllüleri tarafından stant açıldı. Gönüllüler tarafından vatandaşlara ‘hayır’ broşürü dağıtılırken aynı zamanda neden hayır dediklerini anlatıldı.

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın da katılım gösterdiği alışmada konuşan Ünüvar;  “Referandum çalışmaları kapsamında daha çok ev ev dolaşarak insanlar ile bire bir iletişim kuruyoruz. Ama kordon ve İskele Meydanı da Çanakkalelilerin göz bebeği… Gençlerimiz de burada ulaşmadığımız insanlara Anayasa paketi hakkında bilgiler veriyor. Çünkü bu süreçte bir ön yargı beslemeden, gerçekten maddeleri okuyup, ona göre karar vermenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Çanakkale de buna müsait bir şehir” dedi.

“KADINLAR VE GENÇLERDEN UMUTLUYUZ”

Köy ve ilçe ziyaretleri ile ilgili de bilgi veren Ünüvar; “Bugün Yenice’de yaptığımız ziyaretlerde, beklediğimin çok üstünde bir geri dönüş aldım. Çünkü biz ziyaretlerimizde insanlara şunu anlatıyoruz, bunu bir parti seçimi olarak değerlendirmeyin diyoruz. Yine gider, istediğiniz partiye oy verirsiniz, buna son derece saygı duyuyoruz, ama bu bir Anayasa metni, hepimizin yaşantısını, devleti düzenleyen bir metin olacak. Devletler ölümsüz, 3-5 günlüğüne Anayasa yapılmaz. Bir rejim değişikliği. Bunları herkesin anlayacağı bir dile anlatıyoruz. Gerçekten de çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Referandumda özellikle de kadınlar ve gençlerden çok umutluyum” diye konuştu.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech