Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’yi Görmek

Çanakkale’yi Görmek Çanakkale Onsekiz

Çanakkale’yi Görmek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi topluluklarından ÇOMÜFOT ekibi, geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri etkinlikle Çanakkale’yi fotoğrafladılar.

ÇOMÜFOT hafta sonu Han Kahvesi’nde toplanarak Sokak ve Mimari Fotoğrafçılık etkinliğini gerçekleştirdi. Sokak fotoğrafçılığı ve detayları hakkında bir bilgilendirme sunumunun ardından dağılarak 1 saat boyunca merkezde fotoğraf çekimi yapan grup 1 saatin sonunda yeniden toplanan grup Kilitbahir’e geçerek fotoğraf çekmeye orada devam etti.
Fotoğrafçı gözü oluşturmak adına böyle bir etkinlik oluşturduklarını ifade eden Topluluk Başkanı İbrahim Baş; “Bakmakla görmek arasındaki küçük detayı bu etkinlikle göstermeyi amaçlıyoruz. Artık ekip üyelerinin etrafa fotoğrafçı gözüyle bakmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sokak fotoğrafçılığında bir ön çalışma yoktur. Kafada uzun süre düşünülmez. Makine ile çıkarsınız ve sadece baktığınızda değil gördüğünüz anda fotoğraflarsınız. Bizim de maksadımız kente fotoğrafçı gözüyle bakarak ölümsüzleştirmek. Bakmak ve görmenin farkını anlatmak.”

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech