Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vardola Ayakkabı-Çanta Mağazası Açıldı

Vardola Ayakkabı-Çanta Mağazası Açıldı

Vardola Ayakkabı-Çanta Mağazası Açıldı

Vardola Ayakkabı Mağazası Değirmenlik Sokak’ta düzenlenen törenle açıldı. Bayramoğlu giyim tarafından kurulan mağazanın açılışını Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı.

Bayramoğlu giyimin ilk ayakkabı ve çanta mağazası Vardola,  Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katılımı ile açıldı. Yapılan açılışta konuşan Başkan Gökhan;” Biz hep daha güzel mekânlar açılsın, insanlar hep buraya yönelsin istiyoruz. AVM’lere karşı rekabeti böyle yapacağız. Esnafımızı iyeleştirerek, daha da güzelleştirerek yapacağız. Esnafımıza destek vermeye devam edeceğiz. Bizim için temel olan Çarşı’dır. Çarşı esnafıdır.  Kolay değil, 1953’ten beri dede, baba ve oğul Çanakkale’de esnaf olarak işlerini yürütüyor. Burada olması çok önemli, demek umut var. Başarılar diliyorum, hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ayakkabı mağazası açma fikrinin çocukluk hayali olduğunu söyleyen işletmeci Bayramoğlu ise; “Biz 1953 yılından bu yana Bayramoğlu Erkek Giyimi işletiyoruz. Vardola’yı bu işletmenin içine kattık. İkinci şubemiz oldu. Kadın ve erkek ayakkabıları, çantaları burada müşterilerimize sunulacak. Ayakkabı mağazası açma fikri çocukluk hayalimdi. Yaradan böyle bir fırsat verdi, değerlendirelim dedik. Şimdilik büyüyoruz, küçülsek de Allah küçük düşürmesin diyorum. Vardola nedir diye sorarsanız Ayakkabı derisiyle, tabanın birleştiği yere Vardola adı verilmiş. Biz de bu mağazaya bu ismi vermeyi uygun gördük” diye konuştu.

Ayrıca açılış töreni sırasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın doğum gününü unutmayan işletme sahipleri, bir sürpriz yaparak pasta getirdi. Pasta mumlarını üfleyen Başkan Gökhan, işletmenin uzun ömürlü olması dileğinde bulundu. Eren Aşnaz

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech