Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temsilcimiz Rahat Kazandı

Temsilcimiz Rahat Kazandı Vestel

Temsilcimiz Rahat Kazandı

Vestel Venüs Voleybol ligindeki temsilcimiz Çanakkale Belediyespor, 22. Hafta mücadelesinde sahasında Seramiksan ile karşılaştı.

Voleyboldaki temsilcimiz Çanakkale Belediyespor, ligin 22. Haftasında Seramiksan’ı konuk etti. Anafartalar Spor Salonu’nda saat 16:00’da başlayan mücadeleye Çanakkaleli’nin ilgisi az olunca salonda büyük boşluklar oluştu.

Geçen haftaki Galatasaray mağlubiyetinin ardından karşılaşmaya daha yüksek bir motivasyonla ve galibiyet parolası ile çıkan Çanakkale Belediyespor, birinci setin ilk teknik molasına 8-5 önde girdi. İkinci teknik molaya ise 16-13 önde giren temsilcimiz ilk seti 25-21 önde bitirerek 1-0 öne geçti. İkinci sette de ilk sette olduğu gibi ilk teknik molaya 8-5 önde giren Çanakkale Belediyespor, rahat götürdüğü seti 9 sayı farkla 25-16 bitirerek genel durumu 2-0’a taşıdı. Üçüncü sete kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz, büyük bir bölümünü geride götürdüğü setin sonlarında taraftar desteğini arkasına alınca seti 25-22, maçı da 3-0 galip bitirdi. Maça ilgi gösteren taraftarların ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ pankartını açması da renkli görüntülere sahne oldu.

Engin Ören

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech