Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Festivalde Sevinen Depremzede Çocuklar

Festivalde Sevinen Depremzede Çocuklar

Festivalde Sevinen Depremzede Çocuklar

TroyPark AVM’de gerçekleştirilen “Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu”nun Fuar açılışı, protokolün de katılımıyla yapıldı.

Ayvacık’tan gelen depremzede çocuklara bisiklet dağıtımı da gerçekleştirilen fuara, Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Emine Kardelen, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile daire müdürleri de katıldı.

Katılımcıların TroyPark AVM girişinde kurdeleyi kesmesi ile “Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu” fuar etkinliğini başladı. Kesimin ardından Vali Tavlı ve Kurum Müdürleri tarafından Ayvacık’tan gelen depremzede çocuklara bisiklet dağıtımı gerçekleşti. Açılış sonrası konuşan Alan Başkanı Kaşdemir, her şeyin Çanakkale’nin geleceği için yapıldığını belirterek;  “Çanakkale Türkiye’nin gözbebeği ve kalbi. Biz, Çanakkale’nin gündemden düşmesini itemiyoruz. Bu yüzden bu konuda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Her şey Çanakkale’nin yarınları için. Bütün vatandaşlarımızı, Çanakkale’yi gezmeye görmeye gelmeye davet ediyoruz” dedi.

GTP Turizm A.Ş. ortakları Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik gerçekleştirilen turun 2 etaptan oluşacağını belirterek; “Birinci etap 25 Mart 2017 Cumartesi günü Çanakkale şehir merkezinden Troia Antik Kenti’ne doğru gerçekleştirilecek. Troia Milli Parkı Parkurumuz 25 Mart 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da Troy Park AVM önünden başlayacak. Bisiklet turumuzun ikinci etabı ise 26 Mart 2017 Pazar günü saat 10:00’da Gelibolu Yarımadası’nda “Şehitler Abidesi Turu” adı altında gerçekleştirilecek. Ayrıca bunun dışında “Çanakkale’deki Okullarımız İle Birlikte Bisiklet Sürüyoruz” adı altında bir etkinlik daha yapacağız. Öğrencilerimizin katılacağı bu etkinliğimiz de 25 Mart 2017 Cumartesi saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Güzergâhımız Troy Park AVM – Atatürk Caddesi – Yılbaşı Sokağı Kepez Sahilini takiben Aqua Land’da sona erecek” dedi. Eren Aşnaz

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech